Hoppa till innehåll
Swedavia logotyp

Training Manager till flygplatserna på Arlanda & Bromma

Ansök nu
Brinner du för att arbeta med, utbilda och utveckla människor? Swedavia söker nu Training Managers till Stockholm Arlanda Airport och Bromma Stockholm Airport för att stödja den operativa verksamheten i arbetet med framtida kompetenssäkring. Vi erbjuder dig ett spännande arbete i en dynamisk miljö, som präglas av flygpuls och internationell atmosfär. Tillsammans möjliggör vi för människor att mötas!

Dina arbetsuppgifter
Du arbetar tillsammans med linjechefer, alternativt lokalt utbildningsansvariga, att ta fram utbildningsplaner och förbereda för kommande utbildningsbehov. Du kommer även att föra dialog med såväl Swedavias interna utbildningsorganisation som externa utbildningsleverantörer. I rollen som Training Manager hos oss kommer du att...
  • genomföra behovsanalyser och uppföljningar av lärande, träning och övrigt förekommande kompetensrelaterade aktiviteter.
  • samordna lokala utbildningsaktiviteter.
  • stödja flygplatsledningen i utbildningsfrågor.
  • stödja chefer i samband med budgetarbete.
  • stödja chefer och verksamhet i framtagandet av utbildningsmaterial.
  • i samarbete med chefer säkerställa att all utbildning registreras i Swedavias systemstöd.
  • säkerställa att vi lever upp till det regelverk som ställs på utbildning och kompetens i arbetsgrupperna inom den operativa driften.
Många delar av flygplatsdriften är reglerade genom nationell- och EU-lagstiftning och därför finns ett särskilt krav på att kontinuerligt säkra medarbetarnas kompetens.

Din profil
Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av att arbeta med utbildningsfrågor alternativt eftergymnasial utbildning inom lämpligt område. Meriterande är om du har kunskap om regelverk inom flygbranschen (EASA-regelverket) och/eller tidigare erfarenhet av flygplatsverksamhet. Vi tror att du har en fallenhet för administrativa uppgifter och har goda kunskaper i Officepaketet. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Eftersom du kommer arbeta tillsammans med andra och ha många kontaktytor tror vi att du har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad. Du kan själv driva på ditt arbete och är en strukturerad person som hanterar dina uppgifter på ett noggrant och ordnat sätt. Du är mån om kvalitet och kan hantera människor på ett pedagogiskt sätt.

Att arbeta på Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan.

På vår hemsida: https://www.swedavia.se/om-swedavia/jobba-hos-oss/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Du kan läsa mer om vad säkerhetsprövning innebär på Säkerhetspolisens hemsida.

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2020 hade Swedavias flygplatser 10,3 miljoner resenärer, jämfört med 40,2 miljoner 2019. Det är en minskning med 74%. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Under 2020 nådde Swedavia målet att den flygplatsverksamhet som Swedavia driver i egen regi ska vara helt fri från utsläpp av fossil koldioxid. Som första flygplatshållare i världen är Swedavia först att nå ett sådant mål.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare