Sommarvikariat Bagageoperatör till Arlanda Airport

Sommarvikariat Bagageoperatör till Arlanda Airport

Vi söker en flexibel och positiv bagageoperatör till vår härliga bagagegrupp på Arlanda!

Bagage Operations sköter drift och underhåll av bagageanläggningarna på flygplatsen. Enheten tillhör avdelningen Anläggningar och System vars uppdrag är att äga, underhålla och utveckla all infrastruktur på Stockholm Arlanda Airport och därigenom leverera funktion, kapacitet och tillgänglighet till våra resenärer.

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete på en unik och spännande arbetsplats! Du kommer att arbeta i ett engagerat team som jobbar hårt för att bagagehanteringen ska fungera så smidigt som möjligt på flygplasten. Vi söker både dig som är intresserad av sommarvikariat och dig som är intresserad av en behovsanställning

Dina arbetsuppgifter

Som bagageoperatör är du kontrollrummets förlängda arm och du kommer att jobba med enklare felsökningar, återställningar av larm samt hantering av felincheckat bagage i bagageanläggningen.

Anställningen startar med två veckors betald utbildning/dubbelgång med kollega för att lära dig arbetsuppgifterna

Din profil

Vi ser att du som söker har gymnasieutbildning, är tekniskt intresserad och van vid att arbeta enligt processer och rutiner. Du förstår att din del bidrar till helheten. Du gillar när det är högt tempo och tycker om att lösa problem av olika slag.

Som person har du ett affärsmässigt och kundintresserat agerande. Vi ser även att du har en positiv attityd och ett flexibelt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter och kollegor. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Utöver detta så råder kravet att du behärskar svenska och engelska i tal, då vi tillämpar radiokommunikation. Eftersom du i tjänsten behöver kunna ta dig runt på flygplatsen med bil är B-körkort ett krav för att vara aktuell. Arbetet innebär skifttjänstgöring och därför är det en förutsättning att du kan ta dig till och från flygplatsen dygnets alla timmar. Behovet gäller från juni fram till mitten på september, därför ser vi att du som söker är tillgänglig under hela denna period.

Vi kommer att tillämpa löpande urval, vänta därför inte med att lämna in din ansökan!

Att arbeta på Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan.

På vår hemsida: https://www.swedavia.se/om-swedavia/jobba-hos-oss/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Du kan läsa mer om vad säkerhetsprövning innebär på Säkerhetspolisens hemsida.

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Swedavia
Hemsida https://swedavia.varbi.com
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2020 hade Swedavias flygplatser 10,3 miljoner resenärer, jämfört med 40,2 miljoner 2019. Det är en minskning med 74%. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Under 2020 nådde Swedavia målet att den flygplatsverksamhet som Swedavia driver i egen regi ska vara helt fri från utsläpp av fossil koldioxid. Som första flygplatshållare i världen är Swedavia först att nå ett sådant mål.