Hoppa till innehåll
Swedavia logotyp

Mark- och anläggningsprojektör

Ansök nu
Utvecklingen av Swedavias flygplatser är ständigt pågående. Därför söker vi nu en junior projektör för ett vikariat inom mark och anläggning som kan hjälpa till inom våra projekt- och underhållsuppdrag. Är du redo att ta steget in i flygindustrins spännande värld och vill vara en del av ett team som drivs av ambition och framåtanda? Tillsammans kommer vi att forma framtiden och flyga mot nya höjder!

Hos oss på Swedavia spelar du en central roll i att leverera högkvalitativa projekteringsunderlag och ritningar för våra interna projekt och avdelningar. Du kommer att tillsammans med våra projekteringsledare och projektledare att utforska innovativa lösningar som optimerar våra flygplatser.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter sträcker sig över en spännande bredd - från att utveckla projekteringsunderlag för flygplatsens anläggningar till att assistera vid framtagning av ritningar för upphandlingar och interna kravdokument. Du kommer även att använda den simuleringstekniken i Aviplan i Civil 3D för att visualisera och analysera flygplansrörelser på våra flygplatser. Med din expertis inom CAD och teknik blir du en viktig länk i vårt strävande att skapa effektiva och säkra flygplatser i världsklass.

På Swedavia får du inte bara ett fritt och varierande arbete, utan även möjligheten att vara en del av ett framåtsträvande team. Du kommer att arbeta i en sammansvetsad grupp av specialister, där fokus ligger på flygplatsens markanläggningar och regeluppfyllnad. Tillsammans strävar vi efter att forma framtidens flygplatsmiljöer och skapa enastående reseupplevelser för våra passagerare.

Vår arbetsplats präglas av en inspirerande och dynamisk atmosfär, där innovation och kreativitet uppmuntras. Vi tror på att främja kontinuerlig inlärning och personlig utveckling. Vi erbjuder även flexibilitet, vilket innebär att du har möjlighet att arbeta delvis på distans och skapa en balans mellan arbete och personlig tid.

Din profil
Vi söker dig som brinner för flyg och flygplatser, oavsett om du är nyutexaminerad och nyfiken på att utvecklas inom området eller om du har några års erfarenhet och är redo för nya utmaningar. Som junior projektör får du möjlighet att lära och växa tillsammans med vårt team av dedikerade specialister. Tidigare erfarenhet av bärighetsberäkningar för både asfalt- och betongkonstruktioner, samt kunskaper inom höjdmodellering och simuleringar, är fördelaktigt för att trivas och blomstra i rollen.

Vi förväntar oss att du har dokumenterad utbildning inom CAD och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift för att effektivt kunna kommunicera och förstå regelverk och standarder.

Kom och bli en del av vårt passionerade team och upplev magin med att skapa flygplatsinnovationer. Ansök redan idag! Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig till september 2024.

Stationeringsort: Stockholm Arlanda Airport eller Norrköping

Att arbeta på Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan.

På vår hemsida: https://www.swedavia.se/om-swedavia/jobba-hos-oss/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Du kan läsa mer om vad säkerhetsprövning innebär på Säkerhetspolisens hemsida.

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
14 juni 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2020 hade Swedavias flygplatser 10,3 miljoner resenärer, jämfört med 40,2 miljoner 2019. Det är en minskning med 74%. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Under 2020 nådde Swedavia målet att den flygplatsverksamhet som Swedavia driver i egen regi ska vara helt fri från utsläpp av fossil koldioxid. Som första flygplatshållare i världen är Swedavia först att nå ett sådant mål.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare