Hoppa till innehåll
Swedavia logotyp

Erfaren och kundfokuserad säljare till Swedavia Airport Telecom

Vill du arbeta som företagssäljare i en spännande miljö, med försäljning till både stora, små samt utländska kunder?

Swedavia Airport Telecom är en enhet och affärsområde inom affärsenheten Marknad och Försäljning på Swedavia AB. Tillsammans med Swedavia IT äger, förvaltar och utvecklar vi infrastruktur och tekniska plattformar anpassade för flygplatsdrift. Med dessa plattformar möter vi kundernas behov av långsiktigt hållbara tjänster inom radio, tele- och datakommunikation vare sig det är teleoperatörer eller företag på Swedavias tio flygplatser.

Hos oss arbetar du med både stora och små företag där affärerna spänner sig från mindre och enklare till större och mer komplicerade. Här har du en unik och dynamisk arbetsplats under ständig utveckling. Du samarbetar med flera affärsområden inom marknad och försäljning samt med avdelningar inom hela Swedavias organisation.

Ta chansen och arbeta i en spännande teknisk miljö i ett mycket väl sammansvetsat gäng med stor erfarenhet där du har en stor portion frihet under ansvar!

Dina arbetsuppgifter
Som säljare på Airport Telecom arbetar du med försäljning av hela vår produktportfölj på samtliga Swedavias flygplatser. Med stöd från bland annat tekniskt säljstöd driver du hela processen från att skapa kontakt med kunder till behovsanalys, offert, avtal och slutligen beställning och uppföljning.

I ditt uppdrag ingår även att:
  • Ta in feedback och önskemål från kunder och rapportera detta till produktchef
  • Lämna förslag på samt genomföra kampanjer och aktiviteter
  • Hålla dig uppdaterad på Airport Telecoms sortiment
  • Arbeta i, samt uppdatera CRM system
Din huvudstationering är på Stockholm Arlanda Airport men du jobbar med samtliga av våra flygplatser och kan vid behov behöva besöka dessa.

Din profil
Vi söker dig som är van att arbeta med kunder, affärer och har erfarenhet av försäljning av tekniska produkter och tjänster. Du är van att självständigt arbeta med att teckna avtal med kund och har arbetat med nykundsbearbetning. Du behöver ha minst 5-10 års erfarenhet av försäljning till företag.

Våra kunder består av både små och stora företag varpå du behöver ha erfarenhet av både korta och långa processer vid försäljning samt av både små och stora affärer. Då vi har internationella kunder måste du ha goda kunskaper i svenska såväl som engelska i tal och skrift.

För att lyckas i tjänsten tycker du det är roligt att jobba med kunder, är bekväm att arbeta självständigt samtidigt som du är en teamplayer och tycker att teknik inom IT/Telecom är roligt.

Som person är du självgående, prestigelös och beredd att stötta dina kollegor vid behov. Du är bekväm med att ringa upp nya och befintliga kunder, är en god kommunikatör, förhandlare samt alliansbyggare.

Att arbeta på Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan.

På vår hemsida: https://www.swedavia.se/om-swedavia/jobba-hos-oss/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Du kan läsa mer om vad säkerhetsprövning innebär på Säkerhetspolisens hemsida.

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 apr. 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2020 hade Swedavias flygplatser 10,3 miljoner resenärer, jämfört med 40,2 miljoner 2019. Det är en minskning med 74%. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Under 2020 nådde Swedavia målet att den flygplatsverksamhet som Swedavia driver i egen regi ska vara helt fri från utsläpp av fossil koldioxid. Som första flygplatshållare i världen är Swedavia först att nå ett sådant mål.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare