Hoppa till innehåll
Swedavia logotyp

Certifierad instruktör luftfartsskydd till Swedavia

Ansök nu
Flygbranschen är en bransch under förändring, hållbarhetsarbetet och de stora investeringar kopplat till den gröna omställningen som sker tillsammans med en inriktning mot processorientering i företaget gör att vi kan erbjuda ett intressant och utmanande arbete. Att engagera och påverka både personal, andra verksamhetsutövare och kunder kräver samarbetsförmåga och nytänkande.

Hos oss år du en unik möjlighet att arbeta med uppdrag som endast existerar på en flygplats. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i en arbetsmiljö som präglas av förväntan, flygpuls och internationell atmosfär. Varmt välkommen till Swedavia där vi skapar magiska mötesplatser.

Dina arbetsuppgifter
Som instruktör ansvarar du för att genomföra utbildningar inom securityområdet på Swedavias flygplatser. Du säkerställer att utbildningarna är upplagda i enlighet med gällande regelverk och med rätt kvalitet. Du är med och deltar i de Regional Airports revisionsgrupp inom luftfartsskydd och utvecklar arbetet inom luftfartsskyddet tillsammans med de regionala säkerhetscheferna.

Du har en god pedagogisk förmåga att nå fram med budskap och kunskap till eleverna. Du samverkar med kollegor inom Regional Airports utbildningsorganisation och arbetar för att vi hela tiden har en god kvalitet och rätt nivå på våra utbildningar. Du kommer att ingå som en viktig del i Regional Airports utbildningsstruktur.

Din profil
Vi söker dig som är av Transportstyrelsen certifierad instruktör inom luftfartsskydd. Du ska ha erfarenhet av att planera för och genomföra utbildningar inom ansvarsområdet.

Krav på körkort B samt god svenska och engelska i tal och skrift. Tjänsteresor och övernattning till våra andra flygplatser förekommer.

Stationeringsort enligt överenskommelse.

Att arbeta på Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan.

På vår hemsida: https://www.swedavia.se/om-swedavia/jobba-hos-oss/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Du kan läsa mer om vad säkerhetsprövning innebär på Säkerhetspolisens hemsida.

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juni 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2020 hade Swedavias flygplatser 10,3 miljoner resenärer, jämfört med 40,2 miljoner 2019. Det är en minskning med 74%. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Under 2020 nådde Swedavia målet att den flygplatsverksamhet som Swedavia driver i egen regi ska vara helt fri från utsläpp av fossil koldioxid. Som första flygplatshållare i världen är Swedavia först att nå ett sådant mål.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare