Hoppa till innehåll
Swedavia logotyp

BHS-Koordinator till Arlanda

Bagage drift ansvarar för bagageprocessen från disk till ficka i Arlandas alla terminaler. BHS Koordinatorn samordnar och koordinerar alla åtgärder för att upprätthålla den tekniska funktionen på flygplatsens bagageanläggning och planera incheckningsdiskar, bagagefickor och ankomstband.

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete på en unik och spännande arbetsplats! Du kommer att arbeta i ett engagerat team som jobbar hårt för att bagagehanteringen ska fungera så smidigt som möjligt på flygplasten.


Dina arbetsuppgifter


Som BHS Koordinator innebär ditt huvudsakliga uppdrag att utföra teknisk driftövervakning vad gäller felanmälan, larm - och systemövervakning på flygplatsens bagageanläggningar, check-in diskar, ankomstband och röntgenutrustning.

Även att planera, optimera och publicera incheckningsdiskar, bagagefickor och ankomstband. Du kommer även att fungera som support till användare och operatörer av anläggningen. Vid fel och avbrott som påverkar trafikflödet på flygplatsen är du den som samråder med ADO (Airport Supervisor) och marktjänstbolag. I uppgiften ingår även att dokumentera uppkomna fel och åtgärder.


Din profil


Vi vill att du;
  • har god erfarenhet av tekniska datasystem
  • har ett affärsmässigt och kundorienterat agerande
  • tycker om att befinna dig i en dynamisk miljö där det ibland kan bli högt tempo
  • har en positiv attityd och ett flexibelt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter
  • behärskar svenska i tal och skrift samt har kunskaper i engelska
  • kan ta dig till och från flygplatsen dygnets alla timmar
Att arbeta på Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan.

På vår hemsida: https://www.swedavia.se/om-swedavia/jobba-hos-oss/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Du kan läsa mer om vad säkerhetsprövning innebär på Säkerhetspolisens hemsida.

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 apr. 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2020 hade Swedavias flygplatser 10,3 miljoner resenärer, jämfört med 40,2 miljoner 2019. Det är en minskning med 74%. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Under 2020 nådde Swedavia målet att den flygplatsverksamhet som Swedavia driver i egen regi ska vara helt fri från utsläpp av fossil koldioxid. Som första flygplatshållare i världen är Swedavia först att nå ett sådant mål.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare