Hoppa till innehåll
Swedavia Fordon logotyp

Bussmekaniker till Sveriges finaste verkstad - Stockholm Arlanda Airport

Ansök nu
Underhåll STO - Fordon
Vill du arbeta på en spännande och unik arbetsplats? Gillar du ny teknik och att arbeta med bussar och tunga fordon? Då är enheten Underhåll STO - Fordon en perfekt arbetsplats för dig.
Vi erbjuder ett arbete med varierande arbetsuppgifter där du blir en del av ett sammansvetsat team om 10 mekaniker och får jobba i en ny toppmodern verkstad på 5000 kvm med arbetsmiljö och säkerhet i fokus. Ditt arbete som bussmekaniker är mycket betydande för att flygplatsen ska kunna upprätthålla sin verksamhet.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som bussmekaniker ansvarar du bland annat för att utföra förebyggande, avhjälpande och planerade underhållsåtgärder. Du och ditt team ansvarar framför allt för flygplatsens 5 el bussar och 20 gasdrivna bussar, utöver dessa fordon kommer du utvecklas och arbeta med fordonskategorier som elfordon, flygplanstrappor, och lastbilar. I dina arbetsuppgifter ingår, avrapportering av eget utfört arbete och kunddialog.

Din profil
Vi söker dig som har gymnasiekompetens som fordonstekniker med minst 3 års erfarenhet av att arbeta som mekaniker med bussar. Vi ser gärna att du har kunskap om fordonselektronik, pneumatik och hydraulik. Du har datavana och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska då all rapportering och dokumentering sker i vårt affärssystem IFS. Som person är du tekniskt intresserad och arbetar bra tillsammans med andra. Du är flexibel och kan prioritera viktiga och akuta arbetsuppgifter samt kan strukturera upp ditt arbete. Du behöver ha servicekänsla och kunna föra en god kommunikation med våra olika kunder på flygplatsen.

För tjänsten är B och D-körkort ett krav.

Att arbeta på Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan.

På vår hemsida: https://www.swedavia.se/om-swedavia/jobba-hos-oss/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Du kan läsa mer om vad säkerhetsprövning innebär på Säkerhetspolisens hemsida.

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 juni 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2020 hade Swedavias flygplatser 10,3 miljoner resenärer, jämfört med 40,2 miljoner 2019. Det är en minskning med 74%. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Under 2020 nådde Swedavia målet att den flygplatsverksamhet som Swedavia driver i egen regi ska vara helt fri från utsläpp av fossil koldioxid. Som första flygplatshållare i världen är Swedavia först att nå ett sådant mål.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare