Hoppa till innehåll
Swedavia Asset logotyp

Verksamhetsprocessägare Bagage

Ansök nu
Swedavia International Airports är den del av Swedavia som äger och driver Stockholm-Arlanda och Bromma samt Göteborg Landvetter och Malmö flygplatser.

Vi erbjuder ett utmanande och brett arbetsområde inom bagage på en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Placering är Stockholm.

Är du en person som gillar att ha många bollar i luften och samtidigt har ett genuint intresse för bagagehantering? Då kan detta vara jobbet för dig!

Mål och ansvar
Du kommer vara organiserad under Assets och rapporterar där linjemässigt, och i rollen som Verkamhetsprocessägare rapporterar du till processledaren. Du innehar totalansvaret för delprocess (verksamhetsprocess) inom ramen för huvudprocessen. Uppdraget går ut mycket på att förbättra, effektivisera och utveckla processen genom standardisering och arbete med ständiga förbättringar.

Dina arbetsuppgifter
Huvudarbetsuppgift är STO Verksamhetsprocessägare avgående bagage och hämta bagage.

Din profil
Gymnasieutbildning.

God svenska och engelska i tal och skrift.

God datorvana primärt avseende Officepaketet.

Du har tidigare erfarenhet av att jobba med bagageprocessen eller annan liknande arbetsprocess.

Vi ser gärna att du har god vana av att organisera och hålla i möten.

Körkort B ser vi som meriterande.

Som person är du resultat- och målfokuserad med ett strukturerat och systematiskt arbetssätt. Du är bra på samarbete och att bygga relationer. Serviceinriktad som gillar att analysera och lösa problem.

Att arbeta på Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan.

På vår hemsida: https://www.swedavia.se/om-swedavia/jobba-hos-oss/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Du kan läsa mer om vad säkerhetsprövning innebär på Säkerhetspolisens hemsida.

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2020 hade Swedavias flygplatser 10,3 miljoner resenärer, jämfört med 40,2 miljoner 2019. Det är en minskning med 74%. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Under 2020 nådde Swedavia målet att den flygplatsverksamhet som Swedavia driver i egen regi ska vara helt fri från utsläpp av fossil koldioxid. Som första flygplatshållare i världen är Swedavia först att nå ett sådant mål.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare