Hoppa till innehåll

Förvaltare inom bagageanläggningar (Arlanda, Bromma) till Swedavia

Som Teknisk förvaltare för bagageanläggningar kommer du tillhöra Swedavias underhållsavdelning som arbetar med underhåll, förvaltning och daglig drift av våra tekniska anläggningar.

Vi söker dig som brinner för att göra skillnad i en internationell miljö där ingen dag är den andra lik och där teamarbete är a och o. Är du redo för en ny spännande utmaning och vill följa med på vår förändringsresa inom Swedavia? Vi väntar på din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
Ditt uppdrag är att förvalta våra bagageanläggningar på Arlanda och Bromma flygplats.
Du är en tekniskt viktig spelare för enheten som helhet, då andra anläggningar och processer angränsar till eller direkt påverkar ditt arbete. I tjänsten ingår självklart förvaltningsansvaret med tillhörande ansvar och arbetsuppgifter såsom att upprätta, uppdatera och vidmakthålla Förvaltningsplan för anläggningarna och upphandling av avtal samt inköp av tjänster.
Säkra upp rekommenderad budget och begränsa budget utifrån gemensamt framtagna prioriteringar och förutsättningar. Definiera och dokumentera anläggningarnas prestanda, status och skick avseende funktionskrav, krav på kapacitet och tillgänglighet kopplat till lagkrav/regler.

Omvärldsbevakning och nätverkande är en naturlig del av arbetet då vi lever i en föränderlig tid där både omvärld och teknik förändras. Lika naturligt i rollen är samarbeta med övriga förvaltare och förvaltningsledning för att se hela livscykeln från nu och framåt.

Vidare ansvarar du för uppföljning av utrustning med hjälp av mätetal/styrtal/KPI:er, samt den viktiga uppgiften att följa upp samarbetet både internt och externt med våra leverantörer och samarbetspartners.
Du ingår i enheten Terminals ledningsgrupp och rapporterar direkt till enhetschefen.

Din profil
Du har utbildning från högskola inom industriell ekonomi eller motsvarande.
Vidare har du flerårig erfarenhet från förvaltnings eller underhållsarbete inkl. användande av affärs- och underhållssystemet IFS för budgetering och uppföljning.

Kunskap och erfarenhet av offentliga upphandlingar inom teknikområdet är klart meriterande då avtal och uppföljning är en av grundstenarna i en framgångsrik förvaltning.

Krav på goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift för att kunna kommunicera med flygbolag, leverantörer och myndighet.

Vi ser även att du har goda kunskaper inom IT och Office Paketet. Krav på B-körkort då du behöver kunna ta dig runt inom ansvarsområdet.

Som person är du noggrann, systematisk och tycker om att dela med dig av din kunskap och expertis med kollegor. Du är bra på att samarbeta med andra och kan föra din talan på ett professionellt och vänligt vis.

Att arbeta på Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan.

På vår hemsida: https://www.swedavia.se/om-swedavia/jobba-hos-oss/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Du kan läsa mer om vad säkerhetsprövning innebär på Säkerhetspolisens hemsida.

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

Varmt välkommen med din ansökan!
Swedavia/ Anläggningar & System/ Underhåll logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
03 dec. 2023 (5 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2020 hade Swedavias flygplatser 10,3 miljoner resenärer, jämfört med 40,2 miljoner 2019. Det är en minskning med 74%. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Under 2020 nådde Swedavia målet att den flygplatsverksamhet som Swedavia driver i egen regi ska vara helt fri från utsläpp av fossil koldioxid. Som första flygplatshållare i världen är Swedavia först att nå ett sådant mål.
https://swedavia.varbi.com

Fler jobb från samma arbetsgivare

Härryda
Organisation & ledning
Företagslogga
Sigtuna
Ekonomi
Företagslogga