Jobba sommarsäsong på Swedavias kundtjänst!

Jobba sommarsäsong på Swedavias kundtjänst!

Brinner du för kundfrågor och service och är på jakt efter sommarjobb? Vi på Swedavias Contact Center söker nu flera nya medarbetare som vill jobba hos oss över sommarsäsongen 2023!

Contact Center är en kundanpassad och flexibel verksamhet som arbetar med att ge bästa service till Swedavias kunder och resenärer framförallt via telefon- och mejlkontakt. Som Agent hos oss får du jobba på en spännande arbetsplats med flygpuls och internationell atmosfär, tillsammans möjliggör vi för människor att mötas!

Dina arbetsuppgifter
På Contact Center sitter du stationerad på Arlanda, men svarar på ärenden för alla våra tio flygplatser. Contact Center består av Customer och Parkering. Customer hanterar allmänna frågor, medan Parkering huvudsakligen svarar på frågor som rör parkeringsärenden. Som anställd hos oss jobbar du över gränserna för de olika delarna. Till arbetsuppgifterna hör bland annat telefon- och mejlkontakt med kunder och resenärer och dina främsta arbetsredskap är dator och telefon. Arbetet är periodvis mycket telefonintensivt.

Flygplatsen är öppen årets alla dagar och i din roll som Agent arbetar du mot verksamhetens behov, vilket innebär oregelbundna arbetstider samt varierande längd på arbetspassen. Du arbetar i skift på ett rullande schema, där både helg- och nattarbete kan ingå. Dagtid varierar arbetstiden mellan 05.30 och 23.00.

Betald utbildning kommer påbörjas i april och maj, sommarjobbet sträcker sig sedan till sista september.

Din profil
Vi söker dig som...
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska eftersom du dagligen har kontakt med våra kunder och resenärer
 • Kan ta dig till flygplatsen dygnets alla timmar
 • Är bekväm med att arbeta med telefon och dator som arbetsredskap
 • Är engagerad och har intresse för service och kundfrågor
 • Är lyhörd inför verksamhetens behov och kan prioritera
 • Har ett flexibelt förhållningssätt och kan hantera arbete i högt tempo
 • Kan leda dig själv
 • Har ett utvecklat ordningssinne
Vi ger digHos oss får du...
 • Möjlighet att uppleva en unik och spännande arbetsplats
 • Hög arbetsglädje och fantastiska kollegor
 • Utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter
 • Kollektivtrafiksbidrag
 • Tillgång till förmånsportalen Benify
Att arbeta på Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

På vår hemsida: https://www.swedavia.se/om-swedavia/jobba-hos-oss/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Du kan läsa mer om vad säkerhetsprövning innebär på Säkerhetspolisens hemsida.

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Swedavia
Hemsida https://swedavia.varbi.com
Sista ansökningsdag 15 feb 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2020 hade Swedavias flygplatser 10,3 miljoner resenärer, jämfört med 40,2 miljoner 2019. Det är en minskning med 74%. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Under 2020 nådde Swedavia målet att den flygplatsverksamhet som Swedavia driver i egen regi ska vara helt fri från utsläpp av fossil koldioxid. Som första flygplatshållare i världen är Swedavia först att nå ett sådant mål.