Hoppa till innehåll
Swedavia AB logotyp

Dokumentationsspecialist VVS med CAD kompetens

Ansök nu
Vill du arbeta som Dokumentspecialist inom området VVS i en dynamisk och omväxlande arbetsmiljö med flygpuls och atmosfär? Du kommer att vara en viktig spelare i våra byggprojekt där du får möjlighet att påverka och ta stort ansvar. Har du erfarenhet inom CAD och vill bli en del av ett utvecklande team så är det här rollen för dig.

Dina arbetsuppgifter
I rollen utför du kontinuerliga uppdateringar av förvaltningsmodeller och driftinstruktioner, samt säkerställer ordning och struktur i digitala förvaltningsstöd. Du kommer att utgöra en stödfunktion för att upprätta och säkerställa en god kvalité gällande exempelvis CAD-modeller, ritningar, objektlistor, dokument samt informationssäkerhet.

Med utgångspunkt från ett ägarperspektiv, och i samverkan med teknisk underhållsingenjörer samt förvaltare, arbetar du med formaliagranskning av teknisk fastighetsinformation, samt utveckling och administration av fastighetsinformation. Du har en nyckelfunktion för övriga verksamheter med fokus på information, systemstöd och kunskap.

Du kommer att arbeta med att leverera underlag och granska att inkommande handlingar från konsulter och entreprenörer uppfyller fastställda riktlinjer och rutiner. Du arbetar kontinuerligt självständigt med uppdatering av CAD-modeller. Du kommer att axla en roll som är under ständig utveckling.

Din profil
Vi söker dig som har minst en teknisk yrkesutbildning inom VVS. Alternativt har motsvarande kompetens och kunskap inom området införskaffade på annat sätt.

Du har goda kunskaper inom MagiCAD för AutoCAD, samt meriterande kunskaper inom Revit. Vi arbetar även i Officepaketet och Sharepoint. Vi tror även att du har grundläggande kunskaper och förståelse gällande byggprocessens olika faser och anläggningsstruktur och mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Meriterande om du har erfarenhet inom projektering eller projektledning.

Som person är du driven, engagerad och självständig men också strukturerad och kvalitetsmedveten. Rollen innebär många kontakter med interna och externa aktörer. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att på ett pedagogiskt och lättillgängligt sätt förklara och utbilda inom ditt område. Du måste trivas med att ha "många bollar i luften".

Att arbeta på Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan.

På vår hemsida: https://www.swedavia.se/om-swedavia/jobba-hos-oss/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Du kan läsa mer om vad säkerhetsprövning innebär på Säkerhetspolisens hemsida.

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2020 hade Swedavias flygplatser 10,3 miljoner resenärer, jämfört med 40,2 miljoner 2019. Det är en minskning med 74%. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Under 2020 nådde Swedavia målet att den flygplatsverksamhet som Swedavia driver i egen regi ska vara helt fri från utsläpp av fossil koldioxid. Som första flygplatshållare i världen är Swedavia först att nå ett sådant mål.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare