Hoppa till innehåll
Sweax AB logotyp

Kundansvarig Fastighetsförvaltare

Ansök nu
Är du noggrann, effektiv, prestigelös, självgående, relationsskapare och duktig på det du gör...? Har du ett inre driv och trivs i miljö där du har möjlighet att vara med på bolagets utvecklingsresa?

Då kan du bli vår nästa kollega!

Sweax söker dig som är erfaren fastighetsförvaltare som har ett uttalat fokus på att bidra med konstruktiva lösningar och en hög servicenivå för våra kunder till vårt lokalkontor i Arlandastad. Arbetsområdet är främst i Norrort och delvis i Västerort, vissa uppdrag kan även finnas i Uppsala och Norrtälje. Våra starka team siktar högt för att leverera service i världsklass och söker nu dig som vill arbeta i ett entreprenöriellt tillväxtbolag som alltid ligger steget före. Läs mer om Sweax här.

Om rollen
I din roll som förvaltare varierar uppdragen utifrån kunden och fastigheternas behov. Vid mer omfattande helhetslösningar koordinerar du uppdragen och är Sweax personliga kontakt för kunden.

För vissa uppdrag är det din kompetens som efterfrågas och med din sakkunskap är du kundens/styrelsens stöd i den långsiktiga förvaltningen och bidrar proaktivt till fastigheternas värdeutveckling och boendes/hyresgästernas trivsel.

Som kundens stöd och sparringpartner bidrar du med trygg och saklig vägledning och du har inga problem med att kommunicera dina förslag på ett tydligt och inspirerande sätt.

Du har resultat- och budgetansvar och säkerställer att de tjänster som är avtalade levereras i god ordning och enligt tidplan. I samarbete med produktionsledare och fastighetsteam utvecklar och kvalitetssäkrar ni våra kundleveranser.

I rollen ingår även en del nyförsäljning och affärsutveckling av befintliga kunder.

Ditt ansvar främst bestå av:
 • Vara ett proaktivt stöd i den långsiktiga planeringen för fastigheten
 • Upprätta och följa underhållsplaner
 • Planering, upphandling och genomförande av underhållsåtgärder
 • Hålla kontakt med entreprenörer och driftpersonal
 • Leda mindre projekt inom fastighetsunderhåll
 • Uppföljning av energi och förbrukningsmedia samt aktivt verka för utveckling/förbättringar av kundernas fastighetstekniska system
 • Ansvara för att myndighetskrav är uppfyllda
 • Företräda fastighetsägaren/föreningen i kontakter med myndigheter, leverantörer och boende.
 • Kostnadsmedvetenhet gällande interna & kunders kostnader (arbetstid, prioriteringar med kundnytta i fokus, projektkostnader, mtrl-inköp)
 • Hantering av försäkringsärenden
 • Fastighetsjuridiska frågeställningar
 • Administration i form av intern/extern rapportering och dokumentering av utförda arbeten
 • Uthyrning inkl. kontraktsfrågor och förhandling av lokaler och lägenheter i kundernas bestånd
Är det här du?
Vi tror att du arbetat en längre tid som fastighetsförvaltare och är van att självständigt arbeta mot fastställda mål med eget resultat- och budgetansvar. Du har ett intresse för alla fördelar som utveckling bidrar med, både när det gäller fastighetsteknik och administration.
Du har B-körkort och har god social kompetens och är bra på att kommunicera svenska i tal och skrift. Troligtvis har du en eftergymnasial utbildning inom fastighet eller bygg, alternativt arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdigt.

Meriterande
 • Erfarenhet från ett arbete med Bostadsrättsföreningar är starkt meriterande
 • 3-års arbetserfarenhet inom området är meriterande
 • Projektledning
Din personlighet
För att trivas i rollen som förvaltare behöver du vara en trygg person med ett eget driv och är van att jobba självständigt. Du är flexibel och har en positiv inställning och kan snabbt ställa om till dagens utmaning. Du har en stor portion av stresstålighet, prioriterings- och lösningsförmåga. Du har god förmåga till att bygga förtroendeingivande relationer både internt och externt

Att arbeta på Sweax
Vi är ett familjärt företag som drivs av höga ambitioner för att vara en bra leverantör till våra kunder. En glad, positiv och hjälpsam atmosfär där alla medarbetare känner sin betydelse för verksamheten.
Självklart omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi ordnar regelbundet gemensamma aktiviteter och bidrar till en god hälsa genom friskvårdsbidrag.

Du kommer att arbeta på en trygg och kreativ arbetsplats med en positiv företagskultur och trevliga, kompetenta kollegor. Våra ledord som vi dagligen använder är, ägandeskap, lösningsorienterad, serviceminded och vi är stolta för att leva upp till vår vision - att göra livet enklare för våra kunder.

Plats: Arlandastad, Bristagatan 16
Start: Efter överenskommelse

Har du frågor om tjänsten eller arbetsplatsen är du välkommen att kontakta:

Annika Carlqvist, HR/rekrytering
annika.carlqvist@sweax.se
Mobilnr 0738-373757

Philip Ivarsson, Operativ chef
philip.ivarsson@sweax.se
Mobilnr 0708 -25 12 86

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag är den 23 augusti 2023 men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande.
Mer info
Kontaktperson
Annika Carlqvist
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 juli 2023 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Själva grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrättsföreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade för kvalitet 9 001 och miljö 14 001 enligt internationell standard.


Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare