Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vi söker studenter för extraarbete inom lager för kommande uppdrag!

Har du tidigare erfarenhet inom lager? Studerar du eller har ett annat arbete på minst 50% och söker ett extrajobb framöver?

Information om uppdraget:

Inför kommande uppdrag söker vi nu lagermedarbetare. I rollen kommer du att arbeta med sedvanliga lageruppgifter inom avdelningar som orderplockning, packning, in-, och utleverans. Arbetet som lagerpersonal innebär mycket fysisk aktivitet, noggrannhet samt ett högt tempo.

Arbetstiderna för tjänsten kan komma att variera, du ska därför vara tillgänglig att arbeta 2-3 pass i veckan.

Detta söker vi:

* Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% (studier eller annat arbete)
* Anmärkningsfritt belastningsregister
* Tillgänglighet för 2-3 pass i veckan
* Goda kunskaper i svenska
* God fysisk form

Som person är du social, positiv och framåt. Du har god samarbetsförmåga, är kommunikativ och har hög arbetsmoral. Vi ser att du är strukturerad, noggrann och har ett öga för detaljer. Vidare är du resultatorienterad, arbetar systematiskt samt att du förstår och analyserar komplexa frågor och problem snabbt.

Sökord: Lager, Lagerarbete, Terminal, Extra, Student

Sökord: Lager, Lagerarbete, Terminal, Extra, Student
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare