Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vi söker lagerarbetare på heltid för kommande uppdrag!

Har du tidigare erfarenhet inom lager? Gillar du att röra på dig i ditt arbete? Sök tjänsten!

Information om uppdraget:

Inför kommande uppdrag söker vi nu lagermedarbetare. I rollen kommer du att arbeta med sedvanliga lageruppgifter inom avdelningar som orderplockning, packning, in-, och utleverans. Arbetet som lagerpersonal innebär mycket fysisk aktivitet, noggrannhet samt ett högt tempo.

Arbetstiderna för tjänsten kan komma att variera.

Detta söker vi:

* Anmärkningsfritt belastningsregister
* Goda kunskaper i svenska
* God fysisk form

Det är meriterande om du även har truckkort.

Som person är du social, positiv och framåt. Du har god samarbetsförmåga, är kommunikativ och har hög arbetsmoral. Vi ser att du är strukturerad, noggrann och har ett öga för detaljer. Vidare är du resultatorienterad, arbetar systematiskt samt att du förstår och analyserar komplexa frågor och problem snabbt.

Sökord: Lager, Lagerarbete, Terminal, Heltid, Truck

Sökord: Lager, Lagerarbete, Terminal, Heltid, Truck
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare