Hoppa till innehåll

Vi söker lagerarbetare med truckkort på heltid till Rosersberg i November!

Är du en truckförare med tidigare erfarenhet inom lager och vill arbeta på heltid? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett välkänt växande bolag som är verksamma inom IT. Vi söker därmed dig som är en driven truckförare som söker ett extrajobb med start i oktober/november. I rollen som truckförare kommer du främst att få arbeta med utleverans. Du kommer även att arbeta med sedvanligt lagerarbete inom någon av avdelningarna för orderpackning, orderplockning, ordermottagning, inventering samt terminalarbete. Vi söker dig som har truckkort med behörighet A1-B4, och har med fördel främst erfarenhet av att köra skutstativ- och höglyftande plocktruck.

Tjänsten är på heltid och du förväntas att kunna arbeta måndag-fredag kl. 09-18. Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund i Rosersberg.

Detta söker vi:

- Du har truckkort A1-B4.
- Du har någon form av tidigare lagervana.
- Du har ett anmärkningsfritt belastningsregister, kontroller kommer att genomföras i rekryteringsprocessen.
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
- God fysisk form då arbetet innebär att du kommer stå och vara i rörelse under hela arbetspasset.


I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är engagerad och målinriktad. Vidare är du flexibel och arbetar strukturerat och ordningsamt. Du trivs i en fysisk roll och även i en lagermiljö. Du är lyhörd för feedback, samarbetsvillig och arbetar lika bra i grupp som individuellt.

Passar beskrivningen in på dig? Ansök redan idag. Urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Lagermedarbetare, Lager, Truckförare, Rosersberg, Heltid

Sökord: Lagermedarbetare, Lager, Truckförare, Rosersberg, Heltid
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare