Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vi söker lagerarbetare för extraarbete i Rosersberg för kommande behov!

Ansök nu
Har du tidigare erfarenhet inom lager? Studerar du eller har ett annat arbete på minst 50%? Söker du ett extrajobb med start i höst? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker därmed dig som är en driven truckförare som söker ett extrajobb med start omgående. I rollen som lagerarbetare kommer du främst få arbeta med in- och/eller utleveranser. Du kommer även att arbeta med sedvanligt lagerarbete inom någon av avdelningarna för orderpackning, orderplockning, ordermottagning, inventering samt terminalarbete.

Tjänsten är en extratjänst och du förväntas att kunna arbeta heldag tisdagar och fredagar. Arbetspassen kommer vara förlagda på vardagar kl. 08-17. Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund i Rosersberg.

Detta söker vi:

- Du har någon form av tidigare lagervana.
- Du är studerade eller har ett annat arbete på minst 50% minst 1 år framåt, och kan uppvisa intyg på det.
- Du har ett anmärkningsfritt belastningsregister, kontroller kommer att genomföras i rekryteringsprocessen.
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
- God fysisk form då arbetet innebär att du kommer stå och vara i rörelse under hela arbetspasset.


I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är engagerad och målinriktad. Vidare är du flexibel och arbetar strukturerat och ordningsamt. Du trivs i en fysisk roll och även i en lagermiljö. Du är lyhörd för feedback, samarbetsvillig och arbetar lika bra i grupp som individuellt.

Passar beskrivningen in på dig? Ansök redan idag. Urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Extra, Deltid, Lager, Lagermedarbetare, Rosersberg

Sökord: Extra, Deltid, Lager, Lagermedarbetare, Rosersberg
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 okt. 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare