Vi söker händiga personer som innehar körkort!

Vi söker händiga personer som innehar körkort!

Tillhandahåller du en mycket god kundservice och innehar körkort? Då kan det vara dig i söker!

Information om uppdraget:

Tjänsten innebär att du dels kommer arbeta med installationer samt förebyggande av pumpar. Företagets produkter sträcker sig allt från pumpar, omrörare till turbiner och pumpstationer med tillhörande el- och styrutrustning. Vi söker dig som kommer att arbeta ute i fält och är bosatt nära Uppsala.

Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Tjänsten är en provanställning på heltid som kommer löpa i sex månader, arbetstiderna är förlagda måndag till torsdag 07.00 - 16.00 och fredag 07.00 till 15.00, den veckan du har beredskap har du möjlighet att ta hem tjänstebilen. Upplärning kommer att ske av ordinarie personal.

Detta söker vi:

* B-körkort
* Genomförd gymnasial utbildning (gärna med inriktning el, fordon eller VVS)
* Mycket goda kunskaper i Svenska, både tal & skrift

Vi söker dig som person som är driven till att ta egna beslut, engagerad och är självgående i ditt arbete. Då du kommer arbeta väldigt nära kunder skall du tillhandahålla en kundservice av högsta kvalité för att säkerställa en optimal kundnöjdhet.

Det är meriterande om du tidigare haft liknande tjänster inom fordonsindustrin, fastighetstekniker, kyltekniker, VVS-montör, värmepumpstekniker etc. Det är också meriterade om du innehar goda kunskaper i Microsoft Officepaketet och generellt bra datakunskaper.

Sökord: Heltid, Uppsala

Sökord: Heltid, Uppsala
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se