Teknisk montör till Steelwrist i Stockholm!

Teknisk montör till Steelwrist i Stockholm!

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse inom montage och är redo att anta en spännande utmaning på ett framgångsrikt företag i Rosersberg! Är du den vi söker?

Information om uppdraget:

Steelwrist är idag marknadens ledande och snabbast växande företag inom utveckling, tillverkning och försäljning av tiltrotorer, snabbfästen, tillbehör och redskap för grävmaskiner och grävlastare. Steelwrist har under 2020, 2021 och 2022 blivit utsedda till Best Managed Company och är en av många anledningar till att detta är ett spännande och förmånsfullt företag att arbeta på, i en miljö av snabb tillväxt och familjär känsla bland medarbetare.

Vi söker nu för Steelwrist räkning tekniska montörer, i denna roll arbetar man mycket självständigt även om företagskulturen främjar teamwork. Arbetsuppgifterna inkluderar montering av mekanik och hydraulikmontering av Steelwrist produkter, i huvudsak tiltrotatorer och snabbfästen. Man ansvarar för att monteringen görs på ett kvalitetsmässigt bra sätt och enligt föreskrivna anvisningar. I arbetsuppgifterna ingår även egenkontroll, att man ser till att allt sker enligt underhållsplan för arbetsplatsen.

Tjänsten är på heltid och du kommer initialt vara anställd av StudentConsulting och hyras ut till vår kund. Det finns mycket goda möjligheter att efter inledande konsultuppdrag på ca 6 månader bli övertagen och anställd direkt av Steelwrist. Vi söker dig som ser långsiktigt på tjänsten och det finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Arbetstiderna är förlagda mellan måndag-fredag, 07.00-16.00.
Förväntad start för tjänsten är omgående eller enligt överenskommelse och kommer inledas med en grundlig introduktionsutbildning direkt hos Steelwrist.

Detta söker vi:

Vi söker personer som är händiga och har ett tekniskt intresse. Som person tror vi att du är flexibel, stresstålig och kan arbeta både självständigt och i team.

* Du har relevant teknisk utbildning, arbetslivserfarenhet eller erfarenhet från att ha mekat och arbetat med montage i hemmet/på fritiden.
* Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet som mekanik- och hydraulikmontör, men är inget krav.
* Det är meriterande att man har erfarenhet inom tillverkning av produkter för entreprenadmaskiner samt erfarenhet av ritningsläsning (sprängskisser), men är inget krav.

Vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt kandidater så sök redan idag!
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 3 feb 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se