Junior Business Analyst sökes till välkänt logistikföretag!

Junior Business Analyst sökes till välkänt logistikföretag!

Är du självständig, analytisk och lösningsorienterad? Är du nyexaminerad inom lager och logistik och har ett genuint intresse för data och statistik och vill visa framfötterna, sök tjänsten idag!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett välkänt etablerat bolag som är verksamma inom IT-distribution och nu söker en Junior Business Analyst i arbetet att effektivisera produktionen. I denna roll kommer du att få förtroendet att se utvecklingsmöjligheter och komma fram med kreativa lösningar.

Du kommer att arbeta i en bred roll som delvis innebär att analysera data som är relaterad till produktionen, från benämningar av produkter och system till statistik rörande produktionen. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära att samla in data, strukturera och lägga upp en plan för förändringsarbetet. Du kommer att koordinera och administrera kreativa lösningar.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har SQL-certifikat, erfarenhet inom FX och mycket goda kunskaper i Excel. För att vara aktuell för tjänsten ska du även ha goda kunskaper i engelska och svenska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom lager och logistik. Vi söker dig som är självständig, analytisk, lösningsorienterad och motiverad att visa framfötterna.

Du kommer att arbeta i ett team på 9 personer, samarbeta med Area manager, Team leader och andra operatörer på plats. StudentConsulting assisterar i rekryteringsprocessen, tjänsten innebär att du kommer att bli anställd i en tjänstemannaroll hos vår kund i Rosersberg. Vid övriga frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Sökord: Statistik, Analysering, Planering, Heltid

Sökord: Statistik, Analysering, Planering, Heltid
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 10 feb 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se