Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Engagerad och erfaren Team Leader sökes på heltid till Lager i Rosersberg!

Ansök nu
Har du tidigare erfarenhet av lager och att vara i en ledande roll? Gillar du att upprätthålla kvalité och att motivera dina medarbetare? Sök tjänsten idag.

Information om uppdraget:

Vi söker nu en engagerad och erfaren Team Leader till vår kunds inleverans-avdelning i Rosersberg. Vår kund är en global ledare inom teknik- och logistiklösningar och erbjuder en dynamisk och innovativ arbetsmiljö för sina medarbetare. De är specialiserade på att leverera logistik- och försöjningskedjetjänster för ledande teknikvarumärken. Målet är att erbjud högkvalitativa lösningar och exceptionell service till kunderna inom en mängd olika branscher.

Som Team Leader på Inleverans-avdelningen kommer du att spela en viktig roll på avdelningen. Du kommer att vara en del av ett dedikerat team och arbeta nära andra kollegor. Du kommer därför ansvara för att motivera teamet till att siktar på att upprätthålla kvalitén på arbetsplatsen. Du kommer att arbeta inom en arbetsmiljö som främjar personlig och professionell utveckling. Som värdesätter medarbetare och strävar efter att skapa en positiv och samarbetsinriktad atmosfär där alla kan trivas och nå sin fulla potential.

Om du är en driven och erfaren ledare, redo att ta ansvar för att leda och coacha ett team inom inleverans är detta en fantastisk möjlighet för dig att utvecklas och växa i din karriär.

I arbetet som Team Leader kommer dina arbetsuppgifter att bestå av att:
* Leda och fördela dagligt arbete och personal inom ett specifikt område i produktionen.
* Säkerställa att mål, KPI:er och deadlines uppnås.
* Rapportera och hantera avvikelser till Area Manager vid behov.
* Delta i uppstartsmöten och hålla personalen uppdaterad.
* Coacha och stötta medarbetare.
* Främja LEAN-Kultur och Kaizen-Aktiviteter.
* Introducera och utbilda nya medarbetare.
* Delta i projekt och driva förbättringar inom arbetsområdet.

Detta söker vi:

* Erfarenhet av lager- och/eller produktionsarbete.
* Erfarenhet av ledarskap och coaching.
* Flytande i Svenska och mycket goda kunskaper i Engelska.
* God förståelse av Office-paketet.
* Tomt belastningsregister
* Anpassningsbar till produktionsbehov.
Som person är du kommunikativ, Strukturerad, har en känsla för kvalitet. Du är även en positiv och social person. Att du är morgonpigg är ett stort plus.

Anställningen inleds som en provanställning via StudentConsulting på 6 månader med goda möjligheter till övertag därefter. I rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt på personlighet. Rekryteringsprocessen sker löpande så tveka inte att ansöka då uppstart är omgående.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sökord: Heltid, Team Lead, Rosersberg, Lager, Teamleader

Sökord: Heltid, Team Lead, Rosersberg, Lager, Teamleader
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 okt. 2023 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare