Projektsäljare Specialprodukter asfaltfärg och trafikmålning

Projektsäljare Specialprodukter asfaltfärg och trafikmålning

Vi växer och behöver blir fler medarbetare! Vi letar just nu efter en driven och hungrig projektsäljare.

Är du ute efter nya och kreativa utmaningar inom sälj? Vill du vara med och påverka framtidens stadsmiljöer i ett utvecklingsbolag med stor potential att växa tillsammans med? Drivs du av att skapa riktiga resultat i en roll med mycket eget ansvar?

Hos oss blir du en del av ett gäng som alla jobbar åt samma håll. Vi vill skapa en gruppkänsla där alla bidrar på sitt sätt och allas lika värde. Kul på jobbet och högt i tak är viktigt för oss. Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Streetworks Sverige AB är ett ledande bolag inom kreativa/alternativa beläggningslösningar för urban utemiljö. Vi utvecklar, säljer och utför entreprenader inom markmålning, trafikmarkering, sprutmålning och rengöring och underhåll av ytor i hela Sverige. Våra produkter och tjänster riktar sig mot arkitekter, kommuner, trafikverket, större byggföretag och handel & kommersiella fastighetsbolag.

Om tjänsten
Som projektsäljare hos oss på Streetworks kommer du att spela en viktig roll i företagets utveckling framöver.

I rollen kommer du att fungera som teknisk support mot föreskrivande arkitekter och beställare i deras projektering av framtida stadsbyggnadsprojekt. Du kommer genom våra innovativa och hållbara produkter och tjänster få möjlighet att påverka framtidens urbana utemiljöer. Utbildning i våra innovativa produkter och projektverktyg så att du snabbt kan komma igång ingår givetvis.

Du kommer att arbeta övergripande med säljavdelningens målsättningar och resultat. I rollen ingår även ansvar för att hantera offerter, avtal, kalkyl och identifiera affärsmöjligheter hos både nya och befintliga kunder. Vissa administrativa arbetsuppgifter kan också förekomma.

Tjänsten är på heltid och du utgår från kontoret i Arlandastad eller hemifrån. Resor i tjänsten förekommer och tjänstebil ingår.

Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt för oss att du blir en del av gruppen. Vi ser att och har god samarbetsförmåga, prestigelös, goda kommunikativa egenskaper och högt i tak. För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du är strukturerad, affärsdriven och har förmågan att hantera siffror. Då rollen innebär mycket eget ansvar bör du vara ansvarstagande, ha ett starkt inre driv, vana av att arbeta självständigt och samtidigt är en balanserad person som tar hand om dig själv.

Vi önskar att du har följande kvalifikationer:

Gymnasial utbildning

Något eller några års erfarenhet inom bygg, byggsälj, fasadtvätt eller måleri.

Erfarenhet från entreprenad

Erfarenhet inom försäljning

Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Meriterande med utbildning inom markanläggning, asfaltering eller liknande

Meriterande med erfarenhet av försäljning av markprodukter

Meriterande med erfarenhet av LOU

Kunskaper inom entreprenadjuridik och entreprenad avtal är önskvärt

B-körkort är ett krav

Maila ditt CV med Rubriken ANSÖKAN PROJEKTSÄLJARE
Mer info
Telefon 0737285285
Email Mejla Streetworks Sverige AB
Område Sigtuna
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://streetworks.se
Sista ansökningsdag 4 mars 2023 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Streetworks Sverige AB är specialister på asfaltsfärg, asfaltsmålningar, dekorativa markeringar och präglad asfalt. Vi utgår från Stockholm/Uppsala och är verksamma i hela Sverige.