Administratör

Administratör

Här är rollen för dig som gillar att ha en central roll där arbetsuppgifterna varierar från dag till dag. Sortera är den främsta miljöentreprenören på den nordiska marknaden och här får du vara med på en spännande resa där man på riktigt är med och påverkar miljön och omvärlden.  

Om rollen
I rollen som administratör kommer du tillhöra ett team om tre administratörer där alla arbetar med supportfrågor. Arbetstiderna är 07:00-16:00 och du kommer utgå från Metallvägen 28 i Rosersberg. Dagarna varierar men vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
  • Ekonomiadministration – projektnummer, fakturering etc
  • Förbereda och hålla ihop projekt med rätt innehåll
  • Se över flöden, rutiner och processer och arbeta med effektivisering  
  • Orderhantering
  • Personaladministration – utbildningsplaner, beställning av kläder etc
  • Fastighetsfrågor – inpasseringssystem, underhåll
Uppskattningsvis är fördelningen i rollen 50% ekonomi, 25% kontorsadministration och 25% personaladministration men rollen kan komma att förändras över tid.

Vem söker vi?
Vi söker dig som gillar att ha en central position med mycket kontaktytor och vi vill att du arbetat administrativt under flera år. Vi tror att om du arbetat inom exempelvis bygg, teknik eller en industriell bransch kommer du trivas mycket bra i rollen.

Din personlighet är det absolut viktigaste och vi ser att du är en framåtlutad person som både kan se helheten och detaljer. Här kommer du få vara med och skapa rollen och därför behöver du vara nyfiken och orädd kring att komma med nya idéer och förslag på förbättringar. Har du tidigare arbetat med att hitta flöden, skapa struktur, sätta upp nya rutiner och processer så är det ett stort plus.

Vi ser också att du är en prestigelös teamplayer som gärna tar stafettpinnen och driver saker i mål. Vi uppskattar också någon som vågar ta beslut, är lyhörd och flexibel. Du har goda kunskaper i Officepaketet och i synnerhet Excel.

Om Sortera Industry
Sortera Group är ett nordiskt miljöbolag som genom sina tre affärsområden Recycling, Industry och Materials strävar efter att vara den främsta miljöentreprenören på den nordiska marknaden, där Sorteras lösningar bidrar till ökad hållbarhet och förbättrad miljöprestanda.

Med fler än 500 medarbetare och en omsättning på 2 miljarder kronor bedriver Sortera verksamhet i egen regi från försäljning, insamling och behandling till återanvändning och återvinning. Varje dag utför Sortera tjänster som gör skillnad för miljön åt tusentals företag och privatpersoner i Norden.

Sortera Industry erbjuder vakuumsugning och slamsugning, materialblåsning, högtrycksspolning, industri- och asbestsanering, samt en mängd tjänster inom VA-Teknik. Vi är idag en av de ledande aktörerna inom dessa tjänster, vilket innebär att vi har bred kompetens och en stor maskinell utrustningspark, för att utföra alla uppdrag från smått till stort. Du kan alltid vara säker på att få samma höga service oavsett vilket typ av uppdrag vi tar oss an.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Sortera Industry med OnePartnerGroup Stockholm. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse och du kommer att ha din arbetsplats på Metallvägen 28 i Rosersberg. Arbetstiderna är i huvudsak 7:00-16:00. Det här är en roll som kräver att du är på plats även om det såklart erbjuds en viss flexibilitet.

Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Christina Stenbeck på christina.stenbeck@onepartnergroup.se eller
Emelina Sjösten på emelina.sjosten@onepartnergroup.se.

Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningarna via mail.
Om du går vidare i processen kommer du att få genomföra två arbetspsykologiska tester för att vi ska kunna göra den bästa matchningen av kandidater.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://sortera.se/industry/
Sista ansökningsdag 24 mars 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se