Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Sodexo söker Affärsdriven Platschef till våra centrala produktionskök

Publiceringsdatum
20 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Om tjänsten
En spännande roll som platschef på Sodexos två största produktionskök för kyld matproduktion i Märsta och i Gävle med stora möjligheter att utveckla Sodexos produktion av kylda måltider. Här blir du ansvarig för personal och flertalet kundkontrakt med fullt resultatansvar.

På Stjärnköket i Märsta arbetar idag cirka 70 personer med både produktion, packning, lager, logistik och administration. I Gävle arbetar cirka 30 medarbetare med samma uppgifter. I rollen som platschef arbetar du för att utveckla personal, utveckla befintliga kundkontrakt, vinna nya affärer samt för att driva förändringsarbete med mål att stärka konkurrenskraften framåt. Detta görs exempelvis genom effektivisering och digitalisering av produktionskökens olika processer samt våra måltidserbjudanden. Du blir en del av en positiv och framåtsträvande organisation som präglas av medarbetare som är engagerade och delaktiga i verksamheten och som arbetar för våra kunders och medarbetares bästa.

Rätt person erbjuds ett spännande uppdrag där man kommer spela en stor roll i att utveckla produktionskökens konkurrenskraft och Sodexos erbjudande inom mat, vilket är en strategisk prioritering både för Sodexo Sverige och för den globala koncernen. Vi ser gärna att personen är med i utvecklandet av affärsområdets erbjudande inom måltidskoncept samt övergripande affär.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Helhetsansvar för de två siterna, inklusive resultatansvar och personalansvar
Kvalitetsansvar samt arbete med uppföljning och utveckling av verksamheten
Arbeta för att utveckla befintliga affärer och att vinna nya affärer
Resultatuppföljning och budgetarbete inom verksamheterna
Driva projektarbeten
Utveckla Sodexos måltidserbjudande
Delta i affärsområdets ledningsgrupp och i utvecklingen av vårt gemensamma arbete

Vi söker dig som:

* Har erfarenhet från produktionsindustri, meriterande från matproduktion
* Har erfarenhet med att arbeta med LEAN
* Har erfarenhet av personalansvar och resultatansvar
* Har tidigare arbetat med förändringsarbete
* Vi ser gärna att du har universitetsutbildning som exempelvis ingenjör
* Har goda erfarenheter av affärsrelationer och gillar kommersiellt arbete för att stärka affären
* Har god administrativ vana tillika dator- och systemvana med kunskaper i MS Officepaketet, framför allt Excel.
* Har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
* Som person är det viktigt att du är affärsmässigt styrd och att du har ett driv att förändra och skapa bra service och en bra arbetsplats. Du behöver vara trygg som ledare, kommunikativ, prestigelös och lyhörd för att lyckas i ditt uppdrag.


Om företaget
Sodexokoncernen Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra medarbetare och alla vi servar. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Sodexo med SJR Executive Search. För mer information är du välkommen att kontakta Seniorkonsult Hendrik Dahlgren på 070-471 59 03 eller Researchkonsult William Lindbom på 073- 383 55 99. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Alla ansökningar och kontakter hanteras konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om SJR Executive Search
SJR Executive Search är en del av SJR, ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Vi rekryterar framtidens ledare och talanger på högsta nivå - människor som på riktigt gör skillnad i krävande miljöer. Vår vision är att genomföra rekryteringar som får företag och människor att växa och utvecklas.

SJR Executive Search grundades 2008 och är en del av koncernen SJR in Scandinavia AB (publ) noterat på First North.


SJR logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 dec. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
http://www.sjr.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Hässleholm
Organisation & ledning
Företagslogga
Helsingborg
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Ekonomi
Företagslogga

Liknande Jobb

Tyresö
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga