Matansvarig/husmor/kokerska

Matansvarig/husmor/kokerska

Nu söker vi på Villa Cullberg, i Sigtuna, en matansvarig/husmor/kokerska på 60% för matlagning för personerna som bor här. Vi erbjuder utbildningar och flera förmåner via Benify. Sök tjänsten senast 2023-02-28.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:
  • Kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
  • Förmånsportal med rabatter och förmåner
  • Coachande och stöttande chefer nära dig
  • En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Vi har även kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag samt skobidrag för omsorgspersonalen.

Om rollen
I din roll på Villa Cullberg kommer du vara en betydande del i mathållningen. Du kommer tillaga måltider till max 14 personer. Du kommer att planera, tillreda och förbereda måltider, skapa veckomenyer, beställa varor samt vara en social tillgång i det gemensamma utrymmet. Du är också ansvarig för hantering av livsmedel och att gällande regler efterföljs enligt livsmedelsverket. Du tar hand om den gemensamma matsalen. Vi söker dig som är intresserad och kunnig inom matlagning, men också som är beredd att ta ut svängarna. Du ska vara lyhörd för förändringar och önskemål. Du kommer att vara ansvarig för köket med tillhörande utrymmen och se till att rutiner finns och efterlevs. Meriterande om du har erfarenhet från socialpsykiatri eller liknande.

Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag

Om Villa Cullberg
Villa Cullberg är ett särskilt boende som vänder sig till dig med en psykisk funktionsnedsättning som ADHD/ADD, Aspergers syndrom, bipolaritet/manodepressivitet, psykos, schizofreni eller tvångssyndrom.

På Villa Cullberg ger vi den boende ett värdigt liv i en trygg miljö med personal dygnet runt. Vi hjälper boende att stärka sina sociala, psykiska och praktiska förmågor, till exempel att handskas med sina symptom och att klara av att sköta sitt hem.

Vi är specialiserade på psykiatriska diagnoser och vi arbetar med ett rehabiliterande förhållningssätt. Det innebär att våra insatser och vårt bemötande är aktivt stödjande istället för hjälpande. Vi tar alltså inte över och gör sådant som personen själv klarar av. För att vardagen ska kännas meningsfull är det viktigt att den enskilde får vara med och bestämma och att denne får göra sådant som denne är intresserad av. Vi utgår från ledorden stödja, motivera, stimulera och väcka intresse.
Läs mer om Villa Cullberg här:
Villa Cullberg - Nytida

Din erfarenhet och kunskap

I rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du lever våra värderingar:

Respekt - Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar - Vi har medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder. Enkelhet - Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss.
Kunskap - Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare, Deltid 60%, med 6 månaders provanställning
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: Efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2023-02-28
För mer information kontakta:

Gruppchef Kajsa Altberg:
Telefon: 072-961 35 08
E-post: kajsa.altberg@nytida.se

Verksamhetschef Jens Sedin: Telefon: 073-323 01 56
E-post: jens.sedin@nytida.se

Fackligt kontakt:
Kommunal
Telefon: 010-442 90 32
E-post: ambea.stockholm@kommunal.se

Ansökan Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Mer info
Kontaktperson Nytida AB
Telefon 08 578 700 00
Område Sigtuna
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida provides support for children, young people and adults with lifelong disabilities and psychosocial problems. We offer residential care, day-care activities and individual, family and school support from approximately 400 units throughout Sweden. We aim to be the quality leader in all that we do and our vision is to make the world a better place, one person at a time. Our employees ensure quality of life and safety for every care receiver. Nytida is part of the Ambea group of companies. nytida.se