Hoppa till innehåll

Boendestödjare till Villa Cullberg i Sigtuna

Nu söker vi en boendestödjare till vårt team på Villa Cullberg. Vi erbjuder utbildning och ett utvecklande jobb där du är med och gör skillnad! Tjänsten är en heltidstjänst.

Om Villa Cullberg
Villa Cullberg är ett särskilt boende som vänder sig till dig med en psykisk funktionsnedsättning som ADHD/ADD, Aspergers syndrom, bipolaritet/manodepressivitet, psykos, schizofreni eller tvångssyndrom.

Nytida Villa Cullberg är ett boende med särskild service, inom socialpsykiatri, enligt SoL 7.1.2 som ligger centralt i Sigtuna.

Målsättningen på Villa Cullberg är att den enskilde ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt utifrån dennes egna förutsättningar. Tillsammans med den enskilde utformar vi en individuell genomförandeplan som tar tillvara den enskildes förmågor för att på sikt nå dennes mål. Vårt arbete präglas av att stötta den enskilde i vardagen, i den utsträckning att vi inte fråntar den enskilde dennes egna förmågor.
Verksamheten består av 14 lägenheter fördelade på 2 våningsplan. På källarplanet inhyses gym, matsal och aktivitetsrum. Alla lägenheter är utrustade med eget trinettkök och badrum. Lägenheterna är mellan 30-45 kvm, fördelade på 1 och 2 rum och kök
Vi ligger geografiskt nära Sigtuna centrum samt busstationen.

Om rollen
I rollen som boendestödjare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid. I dina uppgifter ingår även att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner. Arbetstiden är förlagd dagtid, kvällstid samt helg.

Du har en gruppledare eller gruppchef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en framtida karriärmöjlighet för dig.

Din erfarenhet och kunskap
Du som söker har gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller annan likvärdig utbildning. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, god datorvana och erfarenhet av dokumentation. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen. I övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Du har en positiv grundsyn, ett starkt engagemang för människor och är ansvarstagande. Du trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor och har alltid våra brukares bästa som utgångspunkt i allt du gör.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

B-körkort krävs då körningar med verksamhetens bil ingår i rollen.

Det här får du hos oss:
  • Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
  • Förmånsportal med rabatter och erbjudanden
  • Ledarskapsutbildade chefer nära dig
  • En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
  • Friskvårdsbidrag och skobidrag
  • Kollektivavtal
Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning (ändra vid behov)
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2023-11-30
Registerkontroll: Utdrag ur belastningsregister behövs uppvisas vid en eventuell anställning
För mer information kontakta:
Gruppchef Kajsa Altberg. Kajsa.altberg@nytida.se. 072-961 35 08
Verksamhetschef Jens Sedin. Jens.sedin@nytida.se (endast e-post)
Facklig kontakt: Kommunal, www.kommunal.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.

Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se

Läs vidare på:
Villa Cullberg - Nytida
Nytida logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
02 dec. 2023 (1 dag kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Nytida AB
Telefon

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Huddinge
Hälsa & Sjukvård
Företagslogga
Stockholms stad
Hälsa & Sjukvård
Företagslogga