Hoppa till innehåll

Servicetekniker till norra Stockholm

Tänk om du kunde gå till jobbet och arbeta med maskiner i världsklass?

På Linde Material Handling får du arbeta med truckar i världsklass hos en branschledande leverantör. Till vår arbetsgrupp i norra Stockholm söker vi nu servicetekniker.

Vad erbjuder vi?
  • Roligt och varierande jobb som servicetekniker där du får arbeta med ett av branschens starkaste varumärke
  • Serviceinriktat arbete med kundvård
  • Flexibelt arbete
  • Trygg arbetsgivare med familjär känsla
  • Goda utvecklingsmöjligheter
  • Utbildningar i den senaste tekniken
  • Friskvårdsbidrag
  • Företagshälsovård
  • Härliga kollegor
  • Balans mellan arbete och fritid
Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med förebyggande underhåll, felsökning, service- och reparationsarbeten, installationer och säkerhetskontroller på truckar ute hos våra kunder. Du ingår i ett team av servicetekniker som leds av en serviceledare.

Vi tror på en sund balans mellan arbete och fritid, hos oss jobbar du med frihet under ansvar i en omväxlande miljö.

Placering är på fält i norra delarna av Stockholm.

Vem är du?

Du har gymnasial utbildning med teknisk inriktning, gärna inom fordonsteknik. Du har erfarenhet av att arbeta med service, reparation och felsökande som mekaniker eller tekniker. Du har kunskap om hydraulik, fordons-el/diesel och mekanik. Det är viktigt för oss att du har ett stort intresse för maskiner och att skruva.

Du är van att använda dator i arbetet.

Körkort B krävs.

För att lyckas i rollen som servicetekniker hos oss behöver du vara ha god samarbetsförmåga och skapa goda relationer med kunder och kollegor. Du är social, serviceinriktad och vill leverera god kvalitet till våra kunder. Du kan arbeta självständigt och planera dina dagar på ett effektivt sätt. Du hittar lösningar på problem och arbetar mot uppsatta mål.

Mångfald är en framgångsfaktor och vi arbetar för ökad jämställdhet.

Övrig information

Frågor om tjänsten besvaras av serviceledare Christian Söderberg på +46 (0) 70-383 34 00 eller via mail christian.soderberg@linde-mh.se.

Vill du vara med på vår framgångsresa? Varmt välkommen med din ansökan senast 3 December 2023.
Linde Material Handling logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
03 dec. 2023 (6 dagar kvar)
Område
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Linde Material Handling är en världsledande leverantör av truckar och lagerteknik. I över 50 år har vi flyttat fram gränserna med innovativa lösningar för materialhantering. I Sverige har vi 500 medarbetare och omsätter cirka 1,5 miljard kronor. Vårt svenska huvudkontor ligger i Örebro. Vi har även regionkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik samt serviceverkstäder runt om i landet. Linde Material Handling ingår i KION Group. Våra gemensamma värdeord Integritet, samarbete, mod och enastående definierar vilka vi är och hur vi agerar. De vägleder oss i det dagliga arbetet och ger stöd i de beslut vi tar. För mer information besök www.linde-mh.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Jönköping stad
Organisation & ledning
Företagslogga