Logistik trainee Rosersberg

Logistik trainee Rosersberg

Arbetsbeskrivning:

Sammanfattning av tjänsten
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra dryga 200 butiker runt om i Sverige. Vi har bevisat att bra mat inte behöver kosta mer! Och grunden till denna framgång börjar på lagret där vi har höga ambitioner om att skapa ännu bättre förutsättningar för våra kunder i butikerna.

Vill du vara en del av lösningen framåt har du kommit rätt. För att ytterligare utveckla Lidl Sverige söker vi nu en trainee till vårt centrallager i Rosersberg. Vi ger dig som är högskoleutbildad en gedigen fortsatt utbildning, nya utmaningar och goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl. Är du intresserad av logistik, tycker om att arbeta i det operativa samt vill vara en del av ett internationellt företag som är i ständig utveckling? Drivs du dessutom av att se medarbetare nå sin fulla potential? Sök då till traineeprogrammet med inriktning logistik hos oss på Lidl.

Din roll
Under 18 inspirerande och intensiva månader får du en gedigen inblick i vår organisation och vårt arbetssätt. Vi är väldigt måna om att alla anställda, oavsett position, ska ha en god förståelse för vår kärnverksamhet - butiksförsäljning. Därför inleds traineeprogrammet med 1,5 månaders grundläggande utbildning/arbete inom vår försäljningsorganisation.

Nästa del utgörs av en cirka 9 månader lång utvecklingsfas på något av våra centrallager. Under den tiden fokuserar du på att lära dig mer om hela varuflödesprocessen, med syfte att få förståelse för logistiken bakom arbetet i butikerna.

Den tredje och sista fasen är cirka 7 månader där du fördjupar dig inom din huvudinriktning. Efter traineeprogrammet startar du din karriär inom logistik och kan se fram mot en spännande utveckling i en spännande bransch. Målet är att efter traineeperioden tillträda en tjänst som avdelningschef på vårt centrallager i Rosersberg.

Din profil
Du har en akademisk examen med mycket goda resultat, gärna med inriktning på logistik, Supply Chain eller ekonomi. Vi ser det också som starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av ledarskap.

Som person är du initiativrik, lösningsorienterad och flexibel. Du vill påverka och göra skillnad. För dig är viljan att utveckla människor och verksamhet en stark drivkraft. Du trivs både med att planera samt följa upp och du har en stark kommunikativ förmåga. B-körkort är en förutsättning för denna tjänst. Även kunskaper i den tyska språket är meriterande.

Vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord; engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är en heltidstjänst, med tillträde enligt överenskommelseArbetstiderna är normalt schemalagda måndag - fredag men helgarbete kan förekomma. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 feb 2023 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.