Hoppa till innehåll

HR-konsult för spännande uppdrag i Norrort

Om uppdraget:

I rollen som HR Manager kommer du att ta på dig en nyckelroll med både operativa och strategiska inslag, särskilt inom ledningsstöd. Här stöttat du en specifik site inom organisationen och stöttar ledare inom produktion och övrigt managementteam.
Dina ansvarsområden inkluderar:
  • Stötta, coacha och utveckla ledare och medarbetare
  • Driva, utveckla och implementera HR-processer, rutiner och policies
  • Hantera arbetsrättsliga frågor och driva fackliga förhandlingar
  • Ansvar för arbetsmiljöfrågor och det systematiska arbetsmiljöarbetet
  • Rapportering av nyckeltal
  • Rekryteringsarbete i samarbete med Talent Acquisition
Vem är du?

Du är en erfaren HR-konsult med gedigen kunskap inom HR-processer och arbetsrättsliga frågor. Du har tidigare arbetat självständigt med att driva fackliga förhandlingar och har troligen en akademisk examen inom HR. Erfarenhet från produktionsmiljö eller annan personalintensiv verksamhet, helst i en internationell kontext, är en fördel. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökan

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR med start så snart som möjlighet och därefter löpande i cirka fyra månader framåt. Vår kund har sina lokaler placerade i Märsta och du förväntas vara på plats under uppdragets utförande. Vid frågor kring uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
20 dec. 2023 (17 dagar kvar)

Kontaktperson
My Andersson
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.
http://www.jurek.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Sigtuna
HR & Personal
Företagslogga
Sigtuna
Organisation & ledning
Företagslogga