Hoppa till innehåll
Job&Talent logotyp

Lagerpersonal med truckvana till DHL i Rosersberg

Publiceringsdatum
19 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
OM JOBBET

DHL är ett av världens ledande transport- & logistikföretag, som fyra år i rad blivit framröstad till världens bästa arbetsgivare. Här är möjligheterna oändliga för den som vill utvecklas inom logistikbranschen.

I denna roll får du möjligheten att jobba som terminalarbetare med varierande arbetsuppgifter. Hos DHL kommer du in i en strukturerad miljö med stora möjligheter till utveckling.

Arbetsbeskrivning
 • Orderplock
 • Packning
 • Truckkörning
 • In- och utleveranser
KRAV
 • Erfarenhet av arbete inom Lager och Logistik.
 • Truckkort A1-4, B1-4
 • Erfarenhet av truckkörning, skjutstativ och höglyftande är att föredra.
 • Flytande svenska i tal och skrift för att kunna tillgodogöra dig skriftliga säkerhetsinstruktioner och utbildningsmaterial.
MERITERANDE
 • Engelska i tal och skrift.
 • Erfarenhet av skjutstativtruck
 • Datorvana
DIN PROFIL

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du utför ditt arbete med stor noggrannhet. Det är också viktigt att du har ett effektivt, strukturerat arbetssätt.

För såväl oss på Job&talent som DHL är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvara ta all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.


Ansökan
  Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

  Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
  Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

  Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

  Varmt välkommen med din ansökan!

  OM JOB&TALENT

  Job&talent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat lager, logistik, industri, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Job&talent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.

  Liknande Jobb

  Job&Talent logotyp
  Sök jobbet
  Ansök senast
  05 mars 2024 (8 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren


  Om oss:


  Job&Talent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget, femte störst inom Blue Collar.

  Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.