Hoppa till innehåll
Job&Talent logotyp

Extra jobb som receptionist, nätter i Sigtuna

Ansök nu
VÅRT ERBJUDANDE

För vår kund söker vi nu receptionister som kan tänka sig arbeta nätter hos vår kund i Sigtuna. Arbetspassen är 5 timmar per pass ( kl 00 - 05) fördelat på 6 arbetspass i veckan som du kommer dela på tillsammans med ytterligare två kollegor.

Du blir placerad hos kunden i Sigtuna, mycket av arbetet kommer handla om förberedelser inför morgondagens konferenser. Du erbjuds varierande arbetsuppgifter i en dynamisk arbetsmiljö.

Arbetsbeskrivning

I rollen som receptionist / alltiallo behöver du vara serviceminded och lösningsorienterad. Under natten har du en checklista med uppgifter som ska utföras. Där ingår bl.a. nattrond och ev stängning av spa och bar. Du går igenom ankomstlistan och rumslägger gästerna efter ev önskemål.
Du kommer förbereda morgondagens konferenser genom att möblera om, städa av poolhus, bistro och lobby. Ser till att det ser ok ut inför morgonen innan städpersonalen kommer. Du ansvarar också för att plocka fram frukosten.
  DINA KVALIFIKATIONER
  • Tidigare erfarenhet av receptionistroller
  • Du har en annan huvudsaklig sysselsättning
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  MERITERANDE
  • Erfarenhet av olika ärendehanteringssystem
  • Flerspråkig
  • Tidigare erfarenhet från andra servicerelaterade yrken.
  • Körkort och tillgång till bil då det inte alltid är säkert att kommunaltrafiken fungerar.
  DIN PROFIL

  För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
  • har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.
  • är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
  • har en hög servicenivå.
  • är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
  • i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.
  ATT JOBBA PÅ JOBANDTALENT

  På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

  Ansökan

  Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

  Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
  Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

  Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

  Varmt välkommen med din ansökan!

  Om jobandtalent

  Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.
  Mer info
  Område
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  31 okt. 2023 (39 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren


  Om oss:


  Job&Talent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

  Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare