Business Development Manager

Business Development Manager

Nu har du möjlighet att bli en del av JAS Worldwide i rollen som Business Development Manager! Du som vill tillhöra ett större sammanhang, drivs av att göra lönsamma affärer och tycker om att fylla dina dagar med att skapa goda relationer, sök denna tjänst.

JAS är ett internationellt logistikföretag som arbetar med komplexa supply-chain lösningar och tjänster. Vår produktportfölj inkluderar flyg och sjöfrakt, vägtransporter, järnvägslösningar, kontraktslogistik, IT-lösningar, tullhantering och konsulttjänster inom logistik och supply-chain.
Hos Jas kommer du arbeta i ett globalt nätverk med över 6000 kollegor och närvaro i mer än 100 länder

Vi på JAS Worldwide söker nu en Business Development Manager med placering i Stockholm.

Om tjänsten
Som Business Development Manager hos oss har du det övergripande ansvaret att utöka kundportföljen och du driver den kommersiella och ekonomiska utvecklingen. Du levererar på planerad och förväntad nivå och har ett tydligt fokus på att bearbeta nya kunder samtidigt som du vårdar befintliga kundrelationer.

Dina ansvarsområden innefattar bland annat:
  • Boka och genomföra kundbesök med syfte att presentera JAS hela produktportfölj hos nya potentiella kunder.
  • Kundvårdande aktiviteter och merförsäljning hos befintliga kunder

Vi söker dig som
  • Har några års erfarenhet av försäljning, meriterande är inom logistikbranschen
  • Har god kännedom och förståelse för logistik och spedition
  • Har erfarenhet av relationsskapande och nätverkande
  • Är resultatorienterad och har ett stort eget driv
  • Du talar och skriver flytande engelska och svenska
  • Har god datorvana och erfarenhet av att ha arbetat i Officepaketet

För att trivas i rollen är det viktigt att du tycker om att skapa goda, långsiktiga relationer och har ett eget driv av att göra lönsamma affärer. Du är försäljningsorienterad och har förmågan att utveckla redan befintliga affärer men kan också se nya potentiella affärsmöjligheter. Du är kommunikativ och känner dig trygg i att kunna övertyga och förhandla, och du känner dig säker i hur du bemöter dina kunder.

Låter tjänsten intressant? 
Vänta inte med att söka! Intervjuer samt urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I denna rekryteringsprocess samarbetar JAS Worldwide med OnePartnerGroup AB i Stockholm. Frågor om tjänsten hänvisas därför till ansvarig rekryterare Josefine Blomkvist på 072-377 51 25 alternativt josefine.blomkvist@onerpartnergroup.se.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.jas.com
Sista ansökningsdag 10 feb 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se