Hoppa till innehåll
Erling Anderssons Åkeri AB logotyp

Sommarjobb CE-Chaufför till EA Åkeri i Sthlm

Vill du utvecklas och växa på ett av Sveriges främsta åkerier? Nu har du chansen du inte vill missa!

EA Åkeri växer och söker ytterligare duktiga medarbetare med CE-behörighet i Kallhäll/Märsta.

Varför ansöka till EA Åkeri?!
Vi följer svenskt kollektivavtal och vi sköter kör & vilotider. På EA Åkeri ser vi till din privata situation för att hitta ett schema som passar både vår kund och dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Du ansvarar för att godset transporteras på ett säkert sätt och att alla säkerhetsregler följs. Du ansvarar också för hantering av fraktdokument.

Vem är du som söker till EA?
Du som söker till oss ska tycka om att träffa kunder och vara ett ansikte utåt för EA Åkeri. Det krävs att du är en ansvarsfull person som gillar att jobba självständigt. Det är bra om du är flexibel då vi har leveranser över hela Sverige.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som anställd hos oss på EA Åkeri blir du en del av ett härligt gäng som har fokus på teamkänsla. Du får köra rena och snygga ekipage. Saknar du truckkort ordnar vi detta åt dig.

Vi söker ett par sommarvikariat med goda chanser till förlängning efter sommaren. Bilarna trafikerar Kallhäll, Linköping och Sundsvall med utgångsort Märsta.
Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan.

För ytterligare information om tjänsten, kontakta Serdal efter 16.00 på 072-044 18 41

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN.
Mer info
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 juli 2023 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EA Åkeri AB är ett familjeföretag i tredje generationen. EA har i över 60 år jobbat med transporter och har idag rikstäckande leveranser av kylt och fryst livsmedel. Letar du efter en kyl- och frystransportör som jobbar nära kunderna med större volymer, med hög servicegrad och som kontinuerligt försöker förbättra sig, då ska du kontakta oss på EA.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare