Terminal – och lagermedarbetare

Terminal – och lagermedarbetare

Är du sugen på nya utmaningar i ett växande företag? Har du dessutom erfarenhet av fysiskt arbete som kräver noggrannhet, struktur och tempo?

Då är det dig vi letar efter!

DANX AB är ett ledande transport och logistikföretag inom reservdelar i Norden. Vi har under de senaste åren växt kraftigt och behöver nu förstärka vårt lager- och terminalteam i Rosersberg med fler engagerade medarbetare. Vi söker dig som är flexibel och proaktiv i ditt arbetssätt med en förmåga att se och tänka utanför boxen. Du är noggrann och ansvarstagande med en stor vilja attlära och en ambition om att växa med oss.

I rollen som lager och terminal medarbetare behöver du kunna arbeta självständigt, strukturerat och brinna för att leverera kvalité. Du bör trivas med att arbeta utifrån uppsatta mål och deadlines samt att driva ett konstant förbättringsarbete. Tillsammans med ditt team kommer du att se till att våra kunder är nöjda. Utöver sedvanligt lager och terminalarbete krävs det att du har gedigen erfarenhet av truckkörning, lastning och lossning samt pallställage hantering. I rollen förväntas du föra kommunikation internt inom företaget såväl som externt till våra kunder. Det krävs därför att du är en kommunikativ person som kan framföra din åsikt i både skrift och tal. För att tycka om att arbeta med oss på DANX behöver du klara av högt tempo och att ha koll på flera rutiner och arbetssätt för olika kunder.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

 • Sedvanligt terminalarbete såsom lossning och lastning av bilar.
 • Tids- och kvalitetssäkra att vi håller deadlines.
 • Truckkörning.
 • Godssortering och scanning.
 • Returhantering.
 • Sedvanligt lagerarbete såsom in och utplock av lagervaror, systemhantering i kundernas lagersystem, inventering av lagersaldo, strukturering mm.
 • Administrativt arbete, rapportering, uppföljning och hantering av kundförfrågningar via mail och telefon.


Kvalifikationer och egenskaper:

 • Flytande svenska i tal och skrift.
 • Grundläggande engelska kunskaper i tal och skrift.·
 • Grundläggande geografiska kunskaper för Sverige.
 • Truckkort A+B samt erfarenhet av truckkörning.

Meriterande:

 • Tidigare erfarenhet av terminal/lagerarbete.
 • Utbildning i ADR 1.3.


Om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 40 timmar i veckan med en inledande provanställning på sex månader. Arbetstiderna är måndag-fredag 11.30-20.30.

Tillträde: Omgående.

Lokation: Skansvägen 25, 195 72 Rosersberg.

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!
Eventuella frågor om tjänsten kan skickas till HR@danx.se
Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där du blir en viktig del av vår verksamhet. På DANX ser vi alltid till personalens bästa och lägger stor vikt vid trivsel på arbetsplatsen. Enligt oss skapas framgång genom flexibilitet, gott samarbete och engagemang där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Vi arbetar i en öppen, positiv och inspirerande miljö med härliga kollegor som gillar att ha roligt på jobbet. Något vi är övertygade om gynnar både lönsamheten och ger nöjda medarbetena. Hos oss finns det stora möjligheter att växa och utvecklas på sikt, där du själv sätter gränsen för hur långt du kan nå!
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Lager, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.danx.com/
Sista ansökningsdag 20 feb 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DANX har funnits sedan 1992 och är idag ledande inom reservdelslogistik i norden med vårt eget distributionsnätverk i de fyra nordiska länderna. Vi täcker alla områden av reservdelslogistiken med bland annat in-night distribution, lagerhållning och PUDO-nätverk. Vår kärnverksamhet är in-night leveranser som innebär att vi varje natt levererar reservdelar direkt till mer än 6000 teknikers bilar, flera tusen verkstäder och andra leveransplatser. Utöver distributionen har DANX också 24/7 warehousing för ett antal kunder och partners med leveranser dygnet runt.