Hoppa till innehåll
Cramo AB logotyp

Servicetekniker / Fältmekaniker till Cramo Power / KraftX

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker dig som är händig och som vill bidra med dina tekniska kunskaper, din nyfikenhet och din goda samarbetsförmåga till KraftX. Vi värdesätter ett glatt arbetsklimat, ett gott samarbete och ett engagemang som tillsammans tar oss framåt mot både dina egna, teamets och på så sätt även KraftX mål.

I ditt arbete som Servicetekniker kommer du arbeta på vår verkstad i Arlandastad samt utföra service och reparationer ute hos kund. Rollen innebär ett varierat arbete med stort eget ansvar. Du kommer att arbeta med elverk och produkter inom reservkraft. Dina arbetsuppgifter består i att utföra större reparationer, service samt göra bedömningar om mer omfattande åtgärder krävs. Du kommer även att göra returkontroll och iordningställande av dessa produkter inför uthyrning. Du utgår från vår depå i Arlandastad och arbetar ute hos våra kunder i närområde.

Vad vi erbjuder dig
På Cramo strävar vi efter att alltid ligga i framkant med samhällsutvecklingen. Vi bidrar inte bara till våra kunders framgång utan till samhället i stort. Nyckeln till vår framgång är våra fantastiska medarbetare som har en positiv "allt är möjligt"-attityd. För oss är det viktigt att arbeta för en mer inkluderande arbetsplats där alla våra medarbetare får möjlighet att uppnå sitt fulla potiential. Cramo erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och anställnings- och personalförmåner. Dessutom värnar vi om våra medarbetares hälsa och välmående, och erbjuder en arbetsmiljö, där alla ska trivas och känna sig uppskattade.

Kollektivavtal: SVEMEK (IF Metall och Industriarbetsgivarna)

Kvalifikationer

För att lyckas i denna roll ser vi att du har några års erfarenhet av liknande produkter eller erfarenhet från annan verkstadsmiljö exempelvis fordonsbranschen där du har arbetat med reparationer och felsökning. Du bör känna dig bekväm i din roll som servicetekniker och kunna utföra arbetet självständigt genom att planera och ansvara för dina egna reparationer.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du social, flexibel, ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Vidare har du ett högt kvalitetstänk och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter. Det är viktigt att du har förmågan att kommunicera, strukturera och prioritera i ditt arbete, för att hålla tidsramar och leverera kvalitet.
  • God datavana
  • B-körkort
  • Vana av att söka information och ta till dig skriftliga instruktioner på såväl svenska som engelska.
  • BE behörighet, truckkort, liftkort, maskinförarbevis och heta arbeten är meriterande.
Ansökan

Vi tillämpar alkohol- och drogtest vid nyanställning för att säkra en trygg arbetsmiljö för alla.

För att alla ska få samma chans till en rättvis process använder vi oss av en personlighetstest i rekryteringsprocessen. Vi arbetar med att öka vår mångfald och välkomnar alla typer av sökanden.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jan Engström, Gruppchef, på jan.engstrom@cramo.com
Cramo AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan början av 1950-talet har Cramo varit en pionjär inom uthyrningsbranschen. Cramo har idag runt 100 depåer över hela Sverige och tillsammans med Boels Rental har vi 750 depåer i världen. Som helhetsleverantör av uthyrning av maskiner, utrustning och tjänster hjälper vi små och stora företag inom byggbranschen, men även till industriprojekt, offentlig sektor och privatkunder.