Fastighetstekniker till Coor*

Fastighetstekniker till Coor*

Som medarbetare inom Coors fastighetsleverans blir du en viktig del av våra verksamheter.
Du får styra över ditt arbete och får stora möjligheter att utveckla din tekniska kompetens.
Eftersom vi har många olika typer av kunder med många olika behov får du en varierande vardag och många möjligheter. Vill du växa i den roll du har nu eller prova på helt nya uppgifter framöver? Om rollen
I rollen som fastighetstekniker kommer du att ansvara för skötsel av fastigheterna och arbeta brett med en rad olika arbetsuppgifter. Du blir en del av ett gäng med en god gemenskap där vi värdesätter våra kollegor och motiveras av att göra vardagen lite enklare får våra kunder. Arbetet utförs på egen hand såväl som tillsammans med dina kollegor i gruppen.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Utföra löpande ronderingar och felsökningar
  • Tillsyn & skötsel av fastigheterna t.ex. byte av ljuskällor och filter
  • Hantera felanmälningar i arbetsordersystem och utföra mindre reparationer i fastigheterna
  • Daglig kontakt med kunder, underleverantörer och kollegor inom Coor
  • Vara proaktiv i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår verksamhet och leverans mot kunderna
  • Hjälpa till där det finns ett behov inom arbetsplats- och fastighetsservice
Tjänsten är en tillsvidareanställning med arbetstider vardagar mellan kl 07.00-16.00 med placering hos kund i närheten av Märsta.

Vår kandidat
För att lyckas i rollen ser vi att du har:
  • Tidigare erfarenhet inom fastighet som t.ex. fastighetsunderhåll
  • B-körkort är ett krav
  • Meriterande med en utbildning som fastighetstekniker eller motsvarande
Vi lägger stor vikt att du är en engagerad person som tar stort ansvar för ditt dagliga arbete. Eftersom du dagligen har många kontaktytor inom leveransen är det viktigt med en hög servicekänsla och en god kommunikationsförmåga.

OBS: Tjänsten ligger i en säkerhetsklassad verksamhet vilket innebär att säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan anställning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.

Kontaktuppgifter och övrig information

Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in. Tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta därför inte med din ansökan.

OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du på vår hemsida.

Vid frågor om rollen vänligen kontakta Driftchef Lars Johansson på tel. 010-559 67 62 och mail lars.johansson1@coor.com.

Vi ser fram emot att höra från dig!

#tipsacoor

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 20 feb 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).