Hoppa till innehåll
Centric Professionals AB logotyp

Junior IT-tekniker med ambitioner

Ansök nu
Arbetsuppgifter

I rollen som junior IT-tekniker kommer du att vara en del av Security Development IT Operations, som ansvarar för kunders nätverk, arkitektur, serverdrift och IT-Support, inom fysiska säkerhetslösningar. Du kommer arbeta tillsammans med teamet och kunder, samt kollegor på andra avdelningar.

Ditt arbete kommer att omfatta dagligt underhåll, felsökning och installationer av IT/OT-infrastruktur såsom säkerhetsapplikationer, servrar och klienter.

Denna roll är framför allt operativ, med prioritet på incident- och problemhantering, hos kund.

Denna position utgår från kontoret på Arlanda, men tjänsteresor kan förekomma inom Sverige. Senare i din karriär kommer beredskapstjänstgöring att ingå för kunders skyddsobjekt, vilket betyder att tjänsten stundtals kan utgå från kund.

Din profil
Vi ser gärna att du som söker tjänsten i grunden har gått ett tekniskt inriktat program och har något års erfarenhet från säkerhetsbranschen eller IT/OT-support. Har du erfarenhet av IoT och SCADA-system så är det ett plus.

Du talar och skriver flytande engelska.

Som person har du ett stort intresse för teknik och är kvalitetsmedveten. Du är hungrig på att lära dig mer, är ansvarsfull och har förmågan att arbeta både ensam och i team. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Hollie Van de Ruit på tfn: 0734-159374 eller hollie.vanderuit@centric.eu

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 nov. 2023 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Till ett uppdrag hos en av våra kunder på Arlanda söker vi en junior IT-tekniker som sätter ”vi-et” före ”jag-et” och som vill vara med på vår kunds eviga strävan att förbättra kunders IT-miljöer inom säkerhetslösningar.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare