Hoppa till innehåll
Ansök nu
Vill du arbeta med teknisk service? Är du dessutom organiserad, självständig och kan hantera flera uppgifter parallellt? Då kanske du är vår nya Rekondtekniker hos oss på Carlsberg Sverige!

I rollen som rekondtekniker är din huvudsakliga arbetsuppgift att rekonditionera och reparera öl, läskutrustning och flaskkylskåp. Du arbetar även med återvinning av material som inte går att reparera. Till rollen hör att administrera och registrera ditt arbete i vårt affärssystem. Placering av rollen är på Carlsbergs Equipment Center i Rosersberg.

Varför ska du välja Carlsberg?
Carlsberg erbjuder ett arbetsklimat som präglas av högt tempo och engagemang. Hos oss får du en spännande och utmanande roll i ett expansivt företag med mycket höga ambitioner! Är du rätt person så står du självklart bakom Carlsbergs tre värdeord "Alignment, Accountability, Action".

Vad vi önskar av dig
Vi söker dig som har ett intresse av teknisk service och trivs i en roll med eget ansvar. Du har got datorkunskap samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du stresstålig och har en hög arbetskapacitet. Du är ansvarsfull, strukturerad och kan agera självständigt. Vi ser det också som viktigt att du trivs i en roll med fokus på service.

Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!
Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2023-09-24.
För frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryterande chef Martin Rimmerfeldt via mail: martin.rimmerfeldt@carlsberg.se OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Carlsberg Sverige är med mer än 60 starka varumärken och 400 unika produkter Sveriges ledande dryckesföretag. Vi utvecklar, tillverkar, distribuerar, marknadsför och säljer öl, cider, mineralvatten och läsk. Några av de välkända och folkkära varumärken som vi förvaltar och utvecklar är Falcon, Carlsberg, Pripps Blå, Ramlösa, Festis och Pepsi. Carlsberg Sveriges framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition och hållbart företagande som sträcker sig mer än 300 år tillbaka i tiden. Vi erbjuder en internationell miljö med kunniga och entusiastiska medarbetare, nya och klassiska varumärken och en mångfald av kunder. Genom att vara innovativa driver vi utvecklingen av svensk dryckeskultur, samtidigt som vi värnar om tradition, hantverk, hållbarhet och hög kvalitet. Carlsberg Sverige ingår i Carlsberg Group som är världens fjärde största bryggerikoncern med verksamhet i över 40 länder.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare