Hoppa till innehåll
Assemblin El logotyp

Säkerhetstekniker till Assemblin El Arlandastad

Är du våra nästa säkerhetstekniker?

Vill du spela i vårt A-team?

Då har vi ett bra erbjudande till dig! Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget, du får du bra stöttning av engagerade projektledare och kollegor med stor erfarenhet, där du kan bolla idéer och problemställningar. Dessutom har vi kul på jobbet!

Vår nystartade filial Arlandastad söker nu en tekniker med inriktning säkerhet. Arbetet innebär installation, programmering, service och driftsättning av säkerhetsanläggningar och brandlarm. Arbetsområdet är Stockholm/Uppsala med bas i Arlandastad.

Din bakgrund

Vi ser att du har flera års erfarenhet från att jobba med säkerhet såsom passage, inbrott, cctv och brandlarm. Du är självgående och har B-körkort.
  • Du har installationsvana och det är även meriterande om du är elektriker i grunden.
  • Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera.
  • Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta.
Det är meriterande om du har specifik systemkunskap om RCO M5 Mega, Assa Arx, Vanderbilt Omnis, SPC och Galaxy, Schneider och eller Schrack.

Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla, noggrannhet och förmåga att lösa problem. Du är en trygg och lugn person som gillar att installera samt är tekniskt intresserad. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp med kollegor eller andra yrkesverksamma på en arbetsplats.

Vi erbjuder

Assemblin El utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

Information och ansökan

Vill du vara med i det vinnande laget? Välkommen med att registrera din ansökan via länken med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2023-03-31.

Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt.

Önskar Du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Filialchef Mikael Björnefur på telefonnummer 010-472 42 46 eller via mail mikael.bjornefur@assemblin.se
Mer info
Kontaktperson
Mikael Björnefur
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (2 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare