Hoppa till innehåll
Andara Professionals logotyp

Kvalitetschef till Cookin Food

Vi söker en kvalitetschef till Cookin Food Sweden AB. I rollen kommer du att ansvara för företagets processer för egenkontroll och matsäkerhet. I rollen som kvalitetschef har du ansvaret för att utveckla och driva kvalitetsarbetet vid tillverkning av företagets färdigmat. Du blir en viktig del i företagets produktion och gillar att vara på plats i tillverkningen. I tjänsten ingår arbetsuppgifter såsom egenkontroll, IP Livsmedel Certifiering, BRC, provtagning och dokumentation.

Cookin Food är ett storskaligt livsmedelsproduktionsföretag som skapar unika och smakrika matkoncept. Företaget grundades 2012 av två krögare, en bagare och två kockar. Företaget har en målsättning att aldrig kompromissa med sina värderingar samtidigt som de är det föredragna företaget för kunder som söker färdigmat. Detta mål nås genom att erbjuda fler valmöjligheter, bättre service och överlägsna kvalitetsprodukter. Cookin Food har högt ställda krav på kvalitet och säkerhet.

Ansvarsområde

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att vidareutveckla och leda kvalitetsarbetet på Cookin Food.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:
  • Säkerställa och vidareutveckla kvalitets- och kontrollsystemet samt arbetssätt inom produktionen
  • Skriva, granska och godkänna kvalitetsstyrande dokument
  • Återkoppla resultat och avvikelser relaterat till kvalitetsmålen
  • Ansvara vid inspektioner och revisioner
  • Leda, stödja och utbilda alla medarbetare i kvalitetsarbetet
  • Ta fram produktspecifikationer och etikettunderlag
Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant utbildning och minst 3-5 års arbetslivserfarenhet från en liknande tjänst där du arbetat med kvalitetsarbete inom livsmedelsbranschen. Erfarenhet av egenkontroll och HACCP eller högre är ett krav.

Utöver detta har du goda IT-kunskaper, är en erfaren Excel-användare och du uttrycker dig väl på både svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker en kommunikativ och lösningsorienterad person som också är handlingskraftig och ansvarsfull. Du är en utpräglad doer som trivs med att arbeta operativt och vara hands-on i verksamheten. Du är en person som både gillar att jobba självständigt och att samarbeta med dina kollegor. Du har förmågan att prioritera och strukturera ditt eget arbetssätt. Du har starkt driv och en ambition att ständigt lära nytt och utvecklas. Du levererar i god tid till deadline och ditt arbete håller alltid högsta kvalitet. Att du har ett genuint intresse och nyfikenhet runt företagets verksamhet och affär är viktigt.

Mer om tjänsten

Detta är en direktrekrytering där vi på Andara Group tar hand om hela rekryteringsprocessen och du blir sedan anställd direkt hos Cookin Food Sweden AB.
  • Tillsättning: omgående
  • Omfattning: heltid
  • Placering: Sigtuna, Arlanda
Vid frågor är du välkommen att kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andaragroup.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Linda Gadd
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 apr. 2023 (24 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare