Hoppa till innehåll
Aftén Bil AB logotyp

Säljare nya bilar, Volkswagen Arlandastad

Aftén Bil befinner sig nu i en mycket spännande och expansiv fas där vi har stora planer att växa kraftigt som koncern de närmaste 5-åren både genom organisk tillväxt samt genom förvärv. Och på den inslagna linjen öppnar vi under hösten 2023 vår nya anläggning i Arlandastad. Som anställd hos oss ingår du i en stabil och väletablerad koncern som värderar ett personligt och familjärt tillvägagångssätt i allt vi gör, både internt och externt. Som en del av vår satsning framåt söker vi efter fler säljare.

Dina arbetsuppgifter
Som bilförsäljare är din viktigaste uppgift att skapa långsiktiga relationer med Aftén Bils kunder. Du sköter hela försäljnings- och inköpsprocessen från första kontakt med kund till avslutad affär. Till det vardagliga arbetet hör bland annat att guida kunder genom våra produkter, provkörningar, ge information om tillbehör och finansieringslösningar samt fotografera och annonsera inkomna bilar.

Vidare innebär jobbet som bilförsäljare att du fritt och kreativt kan vara med att påverka din egen framgång. Du ansvarar själv för din egen utveckling, tillsammans och med stöd av vår organisation. Vi är ett team som stöttar varandra och delar med sig av kompetenser - allt för att kunden ska få en riktigt bra bilaffär.

Vad vi önskar av dig
  • B-körkort är ett krav.
  • Behärskar svenska i både tal och skrift.
  • Goda datorkunskaper.
  • Erfarenhet från bilbranschen är meriterande, alternativt ett stort bilintresse.
  • Tidigare arbetat med försäljning med goda resultat är meriterande.
Personliga egenskaper
Vi söker efter dig som är engagerad, målfokuserad och med en hög förståelse för affärer. Du behöver vara förtroendegivande och social, likaledes disciplinerad och strukturerad i ditt arbetssätt. Du förstår vikten av att vara involverad i hela processen av försäljningen/inköpet.
Vidare har du en hög arbetsmoral, kan hålla många bollar i luften och trivs med att arbeta i en miljö där ingen dag är den andra lik.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter för den som har det som krävs! Vi arbetar med några av marknadens ledande och mest innovativa varumärken vilket är en stor fördel för våra kunder och för dig som säljare. Några av de förmåner vi på Aftén Bil erbjuder är friskvårdsbidrag, tjänstebil, förskottssemester, snygga arbetskläder och personalrabatter. Som anställd hos oss blir du en del av en familjär
organisation med stark gemenskap. Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning. Placering är i Arlandastad.
Arbetstiderna löper efter ett rullande schema och helgtjänstgöring ingår. Lönen består av en fast del och en provisions baserad del.

Kontakt
Vid frågor är du välkommen att kontakta olof.reneby@aftenbil.se
Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juli 2023 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aftén Group är en expansiv koncern där utveckling, framåtanda och nyfikenhet är viktiga delar. Utöver anläggningen i Arlandastad har vi 7 anläggningar i Åkersberga, Upplands Väsby och Barkarby och är auktoriserade återförsäljare för Volkswagen personbilar, Volkswagen
Transportbilar, Kia, Cupra, Seat och Maxus. Aftén Bils målsättning är att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer skapa en entusiasm för våra varumärken. Vi vill hela tiden sätta kunderna i fokus och målet är att hela tiden överträffa kundernas förväntningar.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare