Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Payroll Manager & HR Administrator

Ansök nu

Är du utbildad inom lön och/eller HR samt med två till tre års erfarenhet av att ansvara för hela löneprocesser? Är du dessutom serviceinriktad, noggrann och talar flytande svenska och engelska? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om tjänsten

Som Payroll Manager & HR-Administrator kommer du att ha ansvaret för hela löneprocessen och vara en del av utvecklingen av ett nytt HR core system inom företaget. Du kommer även att ansvara för HR administration för företagets olika HR-processer. Du kommer bli en del av ett HR team på tre personer som tillsammans supportar hela organisationen. Kontoret är placerat i nyrenoverade lokaler i Rosersberg, arbetstiderna är kontorstider mellan 8-17 med möjlighet till hybrid cirka två dagar i veckan. Kontoret ligger nära i anknytning till pendeltåg samt precis vid motorvägen med parkeringsmöjligheter precis utanför.

I din roll som Payroll Manager & HR administrator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Ansvara för att lönehanterings,- tid- och reserapporteringsprocessen hanteras och genomförs på kvalité och i tid. Du kommer i tjänsten att hantera cirka 230 tjänstemannalöner.
- Du kommer även utbilda medarbetare i deras nya HR system samt vara ansvarig/projektledare för det nya HR systemet.
- Informera medarbetare & chefer om lag och avtal i frågor kopplade till lönehanteringen och vara behjälplig vid frågor om lön, semester, schema etc.
- Ta fram relevanta rapporter & statistiklistor och distribuera dem efter behov till rätta instanser samt göra kontinuerliga avstämningar med finansavdelningen.
- HR-administration såsom: avtalsskrivning, uppdatering av personalhandbok, utbildningsadministration och koordinering, uppdatering i personalsystem, kontering av HR-fakturor samt uppdatering av personaluppgifter i andra HR-relaterade system, tex. deras intranät Smart Connect.
- Inrapportering av personalförändringar till tjänstepensionsbolag / försäkringsmäklare.
- Du kommer även att vara support i rekrytering om det behövs
- Genomföra viss utbildning inom framförallt lönerelaterade områden och processer samt delta i HR relaterade initiativ och projekt vid behov.
- Biladministration som tex. hantering trängselskatt, kostnadsställen etc.

Tjänsten som Payroll Manager & HR- Administrator är ett vikariat med start 1 september 2023 fram till 1 maj 2025. Du arbetar 37,5 timmar/vecka.

Om dig
Vi söker dig som har minst två till tre års erfarenhet av kvalificerat lönearbete, meriterande om du har arbetat i lönesystemet Visma Agda PS. Du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område samt mycket goda kunskaper i MC Office paketet. Du talar flytande svenska och engelska samt är noggrann, strukturerad, analytisk och har en hög servicekänsla.

Viktigt för tjänsten är:
- Minst två till tre års erfarenhet av liknande arbete
- Eftergymnasial utbildning inom relevant område
- Flytande svenska och engelska, både i skrift och tal

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största Rekryterings- och Bemanningsföretag har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkomme att kontakta ansvarig rekryterare:

Maja Nyström via maja.nystrom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Adecco, Payroll, Payrollmanager, HR, HRadministrator, Rekrytering, Lön, Löneadministratör, Stockholm, Rosersberg

Mer info
Område
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare