Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Resource Analyst till SAS

Skandinaviens ledande flygbolag söker nu en Resource Analyst till Arlanda. Besitter du en förmåga att se helhet och detaljer och lockas av tanken av att jobba i en internationell och händelserik miljö på Arlanda flygplats? Då är detta en roll för dig. Välkommen in med din ansökan redan idag!Arbetsuppgifter

I rollen som Resource Analyst ansvarar du för att göra det möjligt att allokera rätt antal personer, vid rätt tidpunkt och med rätt kvalifikationer. Du arbetar med specifika kalkyler och ansvarar för balansen mellan personal och behov. Du förväntas leverera resultat som tar hänsyn till säkerhet, kostnad och kvalitet.

Dina primära arbetsuppgifter är:
  • Ansvara för planering av personalbehov
  • Uppdatera och underhålla korrekta resursparametrar i planeringssystem
  • Löpande beräkningar avseende resursallokering och resursbehov


Kvalifikationer

Vi ser att du som söker är intresserad av flygplansbranschen och gillar att arbeta nära den dagliga driften. Du har en förmåga att ha överblick över verksamheten och samtidigt se detaljer.

Utöver detta söker vi dig som har:
  • Civilingenjör- eller ingenjörsexamen, gärna med inriktning mot ekonomi, logistik eller transport
  • Goda kunskaper i engelska och ett skandinaviskt språk, sett till tal och skrift
  • Goda kunskaper i Excel
Vi ser det som meriterande om du har:
  • Grundläggande programmeringskunskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser och för att lyckas i den här rollen ser vi att du främst besitter de personliga egenskaper som är centrala för rollen. Här ser vi att du är problemlösande, strukturerad, samarbetsinriktad och kvalitetsmedveten.

OBS: Flygplatsen är ett säkerhetsklassat område och därför kommer du registerkontrolleras enligt Transportstyrelsens bestämmelser. Du kommer även behöva uppvisa ett utdrag från belastningsregistret. Utöver detta kommer vi att behöva göra en 5-årskontroll, vilken också är av säkerhetsskäl. Slutligen kommer du få genomföra ett alkohol- och drogtest där det inte får förekomma någon anmärkning

Övrig information
  • Start: Omgående / enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Arlanda Flygpats

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 maj 2023 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare