Administratör inom SAP och Excel till branchjätte

Administratör inom SAP och Excel till branchjätte

Är du en fena på system och administration och har en bakgrund inom IT eller data? Se hit! Vi söker nu dig som vill hjälpa vår kund, Master Buliders Solution, med bearbetning och hantering av data under deras resa de närmsta månaderna. Du kommer tillsammans med ditt team att ha ansvar för företagets system och arbetet kommer vara väldigt flexibelt men med många deadlines och det kommer finnas stort utrymme för dig att få visa framfötterna och växa i rollen. Vi tillämpar löpande urval så sök redan idag!

Information om uppdraget

Master Builders Solution (MBS) är ett etablerat företag med mer än 100 års erfarenhet inom sin branch. De arbetat med bygglösningar i den större skalan och är verksamma både i länder över hela världen. De befinner sig nu i en övergångsfas på grund av uppköp och sammanslagningar och behöver därför hjälp att se över sina system, samt validera och bearbeta data i dessa. Projektet beräknas ta 5 månader och de letar efter dig som vill vara med och spela en nyckelroll på resan.

Ditt team kommer bestå av tre andra personer med liknande uppgifter. Företaget har en lärande kultur och mycket stöttning finns på plats. Fokus i gruppen och hos företaget som stort ligger också i att trivas och ha kul på jobbet!

Du erbjuds
 • Erfarenhet och inblick i en global organisation
 • Möjlighet att styra ditt eget arbete
 • Ett tight och kunnigt team
 • En dedikerad konsultchef
 • Generöst friskvårdsbidrag och en omfattande förmånsportal
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Ditt dagliga arbete kommer i huvudsak att innebära hantering av data i interna system. För att trivas i rollen ska du va bekväm framför en skärm och på tangentbordet och du behöver ha någon typ av tidigare erfarenhet av system för att komma in i arbetet snabbt.
 • Stöttning i SAP/Excel och andra interna system
 • Validering av data
 • Jämförelse av data/filer
 • Sammanslagning av User Acceptance test
Vi söker dig som

Vi tror att du som söker tjänsten har en utbildning inom IT eller systemvetenskap, alternativt att du arbetat med dessa system tidigare och därifrån förvärvat relevant kunskap. Du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet av administrativt arbete och trivs med struktur. För att passa för rollen ser vi även att du är en do:er som är lyhörd, har ett driv och att du har förmåga identifiera vad som behöver göras. Arbetet kommer innebära många deadlines som vi förväntar oss att du klarar av att arbeta mot, och som du dessutom klarar av att prioritera efter. För att klara av rollen är du också en teamplayer som trivs med att arbeta i grupp och som alltid sätter laget före jag:et.

Krav
 • God kunskap inom excell och SAP
 • Tillgänglig omgående
 • Självgående, samarbetsvillig och strukturerad
Övrig information
 • Start: 9 januari
 • Omfattning: heltid, vikariat i 5 månader
 • Placering: Rosersberg, Sigtuna/Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se