Wist Volvo i Arlandastad söker Busstekniker / mekaniker

Wist Volvo i Arlandastad söker Busstekniker / mekaniker

Hej!


Vi har sådan ofantlig tur att beläggningen har ökat väldigt mycket på både linje samt turistbussar hos oss på Wist, Volvo i Arlandastad.


Därför behöver vi bli fler.


Har du erfarenhet som mekaniker / tekniker / fordonselektriker och är intresserad av bussar? Då har du ett utmärkt tillfälle att få en utvecklande roll med möjligheter att påverka vår gemensamma utvecklig.


Är du intresserad av att jobba ihop med oss på Wist, Volvo i Arlandastad, med vår trevliga personal, och vill ta del av vår familjära känsla. Då är du varmt välkommen att skicka in en ansökan till oss.


Du bör vara intresserad av att jobba i en bred roll i ett nära samarbete med övrig personal, eftersom "Vi känslan" är viktig för oss. Du behöver även trivas och vara bekväm med ansvar, stödja kollegor samt vara intresserad av fortsatt positiv utveckling av dig själv och vår anläggning.


Krav är körkort med som lägst B-behörighet.

Intervjuer sker fortlöpande.


Varmt välkommen önskar personalen på Wist i Arlandastad.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dealer.volvotrucks.se/wist-last-buss/splash.html
Sista ansökningsdag 10 feb 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wist Last & Buss är Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar. Wist Last & Buss AB som omfattar Jämtlands, Västerbotten,
Norrbotten, Västernorrland, Uppsala, Västmanland samt södra delarna av Dalarnas län. Wist Last & Buss AS i Norge omfattar ett område från Mo i Rana i norr till Ålesund i söder. Bolagen omsätter ca 2 miljarder kronor och har 550 medarbetare. Wist Last & Buss ingår i AB Persson Invest som driver verksamheter inom bilhandel, hyvleri, skogs och fastighetsförvaltning.

Koncernen har sitt säte i Östersund och omsätter ca 4 miljarder och har 1 000 medarbetare.

För mer information: www.perssoninvest.se och www.wistlastbuss.com