Verkstadscoach Arlandastad

Verkstadscoach Arlandastad

Har du intresse för service och ledarskap och vill jobba tillsammans med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker. Vi söker en verkstadscoach till Upplands Motor. Upplands Motors framgång bygger på unikt kundfokus och stark lagkänsla. Vi är en platt och snabb organisation och vi erbjuder en spännande arbetsmiljö med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Som ledare på Upplands Motor arbetar vi enligt värdeorden enkelt, omtänksamt och engagerat och som Verkstadscoach är det därför av största betydelse att du kan identifiera dig med dessa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter I den här rollen arbetar du både strategiskt och operativt. Rollen innebär att leda, coacha och utveckla våra servicetekniker i det dagliga arbetet. Ansvara för försäkringsärenden, regress garantier till våra generalagenter samt utlämning av bilar mellan 16,00-17,00.
Vi lägger stort fokus på att uppnå företagets målsättningar såsom kundnöjdhet, lönsamhet och trivsel hos våra medansvariga. Att utveckla verksamheten tillsammans med verkstadschefen och att arbeta med merförsäljning är en självklar uppgift.

Kompetenskrav Vi söker dig som är resultatdriven och brinner för att driva verksamheten och våra medarbetare framåt. Du vet att nöjda kunder får man genom motiverade medarbetare och det är genom ett coachande ledarskap du når framgång. Vi tror att du som söker har erfarenhet av ledarskap och intresse av att lyckas genom att leda andra. Du har god kunskap om produktionsdrift och förstår affären. God datorvana och erfarenhet från bilbranschen är ett måste.

Personliga egenskaper Som person är det viktigt att du är en lagspelare med eget driv och förmåga att tänka nytt och annorlunda. Vi ser också att du behöver ha integritet i ditt ledarskap, vara engagerad och ha förmågan att entusiasmera dina kollegor så att vi tillsammans utvecklar vår anläggning i rätt riktning.

Om oss
Upplands Motor är ett av Sveriges mest kundfokuserade bilföretag med unika servicekoncept. Ett familjeägt bolag med cirka 800 anställda. Bolaget erbjuder service- och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar av märkena Volvo, Ford, Renault, Dacia och Mercedes-Benz.
Verksamheten omsätter ca 5 miljarder kronor. Målet är att fortsätta expandera och att vi 2020 ska uppfattas som Sveriges bästa serviceföretag. Upplands Motor etablerades 1964 i Uppsala, och finns idag även i Arlandastad, Tierp, Hammarby Sjöstad, Danderyd, Södertälje, Länna och i Kista där huvudkontoret ligger.
Med utgångspunkt i värderingarna Enkelt-Omtänksamt-Engagerat hjälper Upplands
Motor sina kunder i vardagen, på jobbet och allt däremellan. För mer info välkomnar vi dig till
http://www.upplandsmotor.se/

Välkommen till Upplands Motor! Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 sept (32 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Upplands Motor är ett modernt familjeägt bolag som säljer service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar; Volvo, Ford, Renault, Dacia och Mercedes-Benz. Målet är att vara Sveriges bästa serviceföretag år 2020.