Personlig servicetekniker Arlandastad

Personlig servicetekniker Arlandastad

Just nu söker vi en erfaren och flexibel tekniker till Upplands Motor Arlandastad. I vår verkstad i Arlandastad arbetar vi med service och reparationsarbeten av Volvo, Ford och Renault. Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. reparationer och felsökning, fakturering och inbokning av kunder. System som du arbetar i är bl.a. Tacdis och märkesstyrda system.

Vem är du?
  • Service- och kundfokuserad
  • Administrativt noggrann
  • Gillar att arbeta i team
Vad kan du

Vi söker dig som har flerårig yrkeserfarenhet som fordonstekniker/personlig servicetekniker. Meriterande är erfarenhet inom elektronik och felsökning som du erhållit dig genom åren som fordonstekniker. Körkort B är ett krav.

Vi erbjuder

Ett spännande arbete där du kan vara med och påverka. Vi satsar därför mycket på kompetensutveckling och vill att du hela tiden ska växa och lära dig mer inom ditt område. Vårt mål är att Upplands Motor ska vara en arbetsplats fylld av samarbete och glädje. Vi är olika men vi har samma mål - och alla ska trivas! Arbetsglädjen och lagandan på jobbet förstärks genom de många aktiviteter som vår personalförening arrangerar.

Vi är anslutna till kollektivavtal
och du omfattas automatiskt av våra kollektivavtalade försäkringar och pension. Utöver det erbjuder vi möjlighet att teckna frivillig gruppförsäkring. Vi erbjuder dig också friskvårdsbidrag och ett förmånligare bilägande.

Om Anställningen
Anställningen är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Din ansökan vill vi ha senast den 30 november 2020. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Om oss

Upplands Motor är ett av Sveriges mest framgångsrika bilföretag och ett modernt familjeägt bolag med en omsättning på drygt 5 miljarder kronor och 800 anställda. Vi vill vara ett av Sveriges ledande serviceföretag och stå för nytänkande i branschen. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar och lastbilar från Volvo, Mercedes-Benz, Renault, Ford och Dacia på åtta anläggningar inom Stockholmsregionen till en bred kundbas.

Upplands Motors framgång bygger på unikt kundfokus och stark lagkänsla. Med utgångspunkt i värderingarna Enkelt-Omtänksamt-Engagerat hjälper Upplands Motor sina kunder i vardagen, på jobbet och allt däremellan. För mer info välkomnar vi dig till http://www.upplandsmotor.se/

Välkommen till Upplands Motor! Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Upplands Motor är ett modernt familjeägt bolag som säljer service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar; Volvo, Ford, Renault, Dacia och Mercedes-Benz. Målet är att vara Sveriges bästa serviceföretag år 2020.