Tranpenad söker terminalarbetare till nattskift i Rosersberg!

Tranpenad söker terminalarbetare till nattskift i Rosersberg!

Tranpenad växer och söker nu efter fler duktiga medarbetare till terminal i Rosersberg. Låter det som ett jobb för dig? Sök idag!

Om tjänsten

Nu söker vi på Tranpenad efter medarbetare till terminal hos vår kund i Rosersberg, norr om Stockholm. Som terminalarbetare består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av att sortera paket samt flytta pall med hjälp av ledstaplare.

Arbetsuppgifter:
  • Truckkörning med ledstaplare A2
  • Terminalarbete
OM DIG SOM SÖKER

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Vi tror att du har en positiv attityd, hög arbetsmoral och är van vid att arbeta mot högt uppsatta mål. Vidare utför du ditt arbete strukturerat, med noggrannhet och engagemang. Du ska kunna arbeta i ett högt tempo med bibehållen kvalitét samt ha god fysik, och du är givetvis mycket punktlig.

Krav:
  • Truckkort A1-4
  • Erfarenhet av truckkörning av ledstaplare i minst 1 år och arbete på mottagning
  • Obehindrad svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Körkort B och tillgång till bil
VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness!

Övriga villkor

Arbetstider: Måndag-fredag kl. 00:30-08:00
Lön: Enligt kollektivavtal

Om oss på tranpenad

Tranpenads värdeord "Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande" har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 1 800 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Jönköping, Trollhättan och i Mälardalen. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

Ansökan

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 7 juni 2021 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bemanningsföretaget Tranpenad startades 1999. Vi har sedan dess arbetat för att få företag och människor att växa.

Vår verksamhet började i liten skala och har växt till den position vi befinner oss i idag - med omkring 1 800 konsulter och etablering i flera städer.

Genom att hitta kompetenta och arbetsvilliga konsulter, skapa långsiktiga relationer, satsa på personliga möten och att ta ansvar för det vi lovar - blir vi det personliga bemanningsföretaget alla pratar om.

VI arbetar kontinuerligt för att hitta motiverade och kompetenta konsulter som trivs och vill utvecklas tillsammans med oss - är du en av dem?