Tranpenad söker operatör till plastmaskin på gipsfabrik i Bålsta!

Tranpenad söker operatör till plastmaskin på gipsfabrik i Bålsta!

Tranpenad växer och söker nu en duktig operatör till plastmaskin på gipsproduktion i Bålsta. Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan idag!

Om tjänsten

Nu söker vi på Tranpenad en operatör till plastmaskin på vår kund i Bålsta norr om Stockholm, verksamma inom gipstillverkning. Som operatör för plastmaskin består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av övervakning av plastmaskinen. Du kommer att ingå i ett skiftlag om sex operatörer och du rapporterar till driftschefen. Arbetet utförs i nära samarbete med samtliga medlemmar i skiftet och kommunikationen sker till stor del via telefon i headset.

Arbetsuppgifter:
  • Vara operatör för plastmaskinen
  • Köra fram gipsskivor till maskinen med hjälp av motviktstruck
  • Kvalitetskontroll med säkerhet och anläggningsutnyttjande som högsta prio.
  • Ansvar för produktionsutrustningen; felsökning, byte av förbrukningsmaterial, operatörsunderhåll.
OM DIG SOM SÖKER

Vi söker dig som är minst 18 år och har gymnasieutbildning med godkända betyg, gärna med teknisk och/eller praktisk inriktning. Utöver detta ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete i industrimiljö, truckkort samt datorvana. För att lyckas i rollen är det också ett krav att du har goda kunskaper i det svenska språket.

Som person är du kvalitetsmedveten, nyfiken, drivande och ansvarstagande, med en god förmåga att kommunicera och samarbeta. Då arbetstiderna är väldigt varierande så behöver du ha körkort och bil, alternativt bo i närområdet.

Krav:
  • Obehindrad svenska i tal och skrift
  • Gymnasieutbildning med godkända betyg
Meriterande:
  • Körkort B och tillgång till bil
  • Truckkort A+B
  • Erfarenhet av arbete i industrimiljö
  • Intresse för teknik och maskiner
VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness!

Övriga villkor

Arbetstider: 5-skift med arbetstider förlagda kl. 06:00-14:00, 14:00-22:00 och 22:00-06:00. Det innebär arbete både nätter och helger.

Lön: Enligt kollektivavtal.

Om oss på tranpenad

Tranpenads värdeord "Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande" har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 1 800 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Jönköping, Trollhättan och i Mälardalen. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

Ansökan

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 maj 2021 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bemanningsföretaget Tranpenad startades 1999. Vi har sedan dess arbetat för att få företag och människor att växa.

Vår verksamhet började i liten skala och har växt till den position vi befinner oss i idag - med omkring 1 800 konsulter och etablering i flera städer.

Genom att hitta kompetenta och arbetsvilliga konsulter, skapa långsiktiga relationer, satsa på personliga möten och att ta ansvar för det vi lovar - blir vi det personliga bemanningsföretaget alla pratar om.

VI arbetar kontinuerligt för att hitta motiverade och kompetenta konsulter som trivs och vill utvecklas tillsammans med oss - är du en av dem?