Pumpmaskinist till Thomas Betong i Stockholm

Pumpmaskinist till Thomas Betong i Stockholm

Vill du vara en del av Team Thomas®?
I rollen som Pumpmaskinist är ingen dag den andra lik. Vad du däremot kan känna dig säker på är att du är en del av ett sammansvetsat gäng - Team Thomas, och vi tillsammans är Specialisterna på betong.

Nu behöver vi förstärka vårt team i Stockholm, där du kan vara placerad i Märsta eller Huddinge - välj det som passar dig bäst.

Som Pumpmaskinist har du ett ansvarsfullt, möjlighetsorienterat och utmanande uppdrag. Det går ut på att leverera, eller för att vara tydlig – pumpa ut, den rykande färska betongen på plats hos vår kund, på ett säkert och professionellt sätt. En uppgift som man så att säga inte gör i sömnen. Pumpmaskinistens förutsättningar, såsom väder och vind, uppställningsplats och betongsort varierar från en dag till nästa.

Vi vill överträffa våra kunders förväntningar
För dig som Pumpmaskinist börjar arbetsdagen tidigt på morgonen, du kommer rent av ofta vara bland de första på plats på byggarbetsplatsen där dagens gjutningar skall äga rum. Även om du ibland är vår enda representant på bygget har du alltid tillgång till hela teamets fulla stöd och expertis. Processoperatörerna, som blandar betongen och guidar dig kring hur du bäst tar tillvara den färska betongens egenskaper,
Betongbilschaufförerna, som kör ut betongen på rätt tid till rätt plats och ytterligare många duktiga människor med gedigen erfarenhet och betongteknisk kunskap. Tillsammans vill vi överträffa våra kunders förväntningar om kvalitet, expertis och service och visa att vi är bäst i
branschen!

Kunden vi levererar till kan vara såväl privatpersoner som företag. Platsen kan vara en garageuppfart till en villa, Förbifart Stockholm eller något däremellan. Arbetet utförs till allra största del utomhus på byggarbetsplatsen, i solsken såväl som i regn och rusk. Dina arbetsdagar är mycket varierande och beroende av ditt uppdrag för dagen men kräver ett stort ansvarstagande och ditt fulla engagemang. Har du dessutom ett positivt och lösningsorienterat mindset och en ordentlig portion arbetslust kanske tjänsten är som gjuten just för dig.

Frisk luft och gott snack
På plats på bygget representerar du Thomas Betong och blir vårt ansikte ut mot kund. Det är därför viktigt att du uppskattar och värnar om goda relationer, samarbete och service. Din insats som pumpmaskinist tillsammans med ditt förtroendeingivande bidrag i relationer med våra kunder spelar många gånger en avgörande roll för våra fortsatta samarbeten.

Om du nu har läst ända hit i hopp om att få möjlighet att köra mycket lastbil behöver vi tyvärr göra dig besviken. Tjänsten som Pumpmaskinist kretsar inte kring körning, även om du förstås behöver ett giltigt C-kort. Eftersom den färska betongen helst inte skall transporteras mer än korta sträckor för bibehållen kvalitet och konsistens blir stunderna bakom ratten för dig som Pumpmaskinist relativt korta.

Förutom det huvudsakliga ansvarsområdet att pumpa betong ingår också en rad andra arbetsuppgifter i tjänsten, så som underhåll, reparationer och daglig rengöring av betongpump och övrig utrustning. Frisk luft och gott snack med härliga kollegor och samarbetspartners får du på köpet!

Säkerheten går före allt
Att förebyggande säkerhetsarbete står allra högst på din agenda kommer att kännas som en självklarhet när du fått vår introduktion. Absolut inget är viktigare än att arbetet utförs på ett säkert sätt och att vi och våra samarbetspartners kommer hem hela efter arbetsdagens slut. Vi tar helt enkelt INGA risker.

Arbetstider
Som Pumpmaskinist är ingen dag den andra riktigt lik och därför bedrivs arbetet med flexibel arbetstid. Planering av kommande projekt sker veckovis och i den mån det är möjligt får du god framförhållning om extra tidiga morgnar och sena kvällar. Men, är du morgontrött är inte jobbet för dig.

Meriterande erfarenheter
Du har förstås en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av betong, betongpumpning eller arbeten som exempelvis maskinoperatör eller kranförare. Tycker du dessutom om att meka med lastbilar så imponerar du på oss!

Varmt välkommen med din ansökan!
Vi i Team Thomas strävar efter en ökad mångfald och välkomnar dig oberoende av kön, ålder och härkomst!

Tjänsten skall tillsättas så snart som möjligt och vi rekryterar därför löpande.
Mer info
Kontaktperson Sofia Lundholm
Telefon +46 104 50 50 33
Område Sigtuna
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Maskinarbete, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.thomasbetong.se
Sista ansökningsdag 18 juni 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hos oss får du möjligheten att arbeta i en dynamisk organisation där vi tillsammans bidrar aktivt till ett hållbart samhälle. På Thomas producerar och distribuerar vi högkvalitativ betong för platsgjutet byggande på 38 betong- och 3 Prefabfabriker. Vi är på en utvecklingsresa där ambitionen är att vara bäst i branschen som specialisterna på betong. Det är vår kultur och expertis inom betong som gör oss unika. Vi i Team Thomas bryr oss om varandra och agerar för våra kunders, kollegors och vårt företags bästa. Vi stöttar varandra och har roligt tillsammans! Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen.
www.thomasbetong.se