Förvaltningsadministratör

Förvaltningsadministratör

Swedavia Kommersiella avdelning förändringsresa fortsätter och erbjuder nya spännande utmaningar. För att lyckas med detta behöver vi förstärka vårt engagerade och nytänkande team med en förvaltningsadministratör. Är du en engagerad, driven och nyfiken person med stort intresse för administration och avtalsfrågor? Då kan du vara precis den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som förvaltningsadministratör arbetar du dagligen med avtalsfrågor. I rollen så ansvarar du för att lägga in rätt dokument på rätt ställe, att följa upp samt ha ordning och reda. Du stödjer de kommersiella förvaltarna med administration och upprättar hyresavtal på uppdrag av de kommersiella förvaltarna. Du agerar som avtalsassistent gällande hyres- och koncessionsavtal vilket innebär att du skriver utkast gällande hyresavtal till samtliga Swedavias flygplatser, som sedan förvaltarna attesterar.

Din profil

Vi söker dig som har en genomförd gymnasial utbildning eller motsvarande och några års relevant arbetslivserfarenhet inom verksamhetsområdet. Du har erfarenhet av fastighetsadministration och har sannolikt arbetat med avtalsadministration tidigare.

Du har kunskap om hyreslagen och fastighetsägareförbundets riktlinjer för avtalsskrivning. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom fastighetssystem och är van att arbeta i MS Office.

Som person är du serviceinriktad med en mycket god administrativ förmåga. Du är noggrann, organiserad och strukturerad. Din kommunikativa förmåga i både tal och skrift är avgörande eftersom tjänsten innebär många kontakter såväl internt som externt. Goda kunskaper i engelska är en förutsättning för att passa i tjänsten.

Att arbeta på Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

På vår hemsida: https://www.swedavia.se/om-swedavia/jobba-hos-oss/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Du kan läsa mer om vad säkerhetsprövning innebär på Säkerhetspolisens hemsida.

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Fastighet, Förvaltningsassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Swedavia
Hemsida https://swedavia.varbi.com
Sista ansökningsdag 4 dec 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2020 hade Swedavias flygplatser 10,3 miljoner resenärer, jämfört med 40,2 miljoner 2019. Det är en minskning med 74%. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Under 2020 nådde Swedavia målet att den flygplatsverksamhet som Swedavia driver i egen regi ska vara helt fri från utsläpp av fossil koldioxid. Som första flygplatshållare i världen är Swedavia först att nå ett sådant mål.